Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală la vârsta de 55 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

ioan gyuri pascu

Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues reggae.

Florin Constantin, coleg cu Ioan Gyuri Pascu în grupul Divertis, a scris pe o reţea de socializare un mesaj de adio pentru fostul său coleg şi bun prieten : “Adio Ghyuri Păscu!
S-a stins un zâmbet mare cât o lume. S-a stins un artist mare cât o țară.
S-a stins o lumânare la cei vii și de acum o voi aprinde la cei veșnici.
Adio prieten drag, te vom urma intr-o profundă tăcere, tristețe și singurătate pe care le-ai lăsat. ..

Ioan Gyuri Pascu a cântat împreună cu grupurile The Blue Worker Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numără “Mixed grill” (1993), “Maşina cu jazzolină” (1994) şi “Gânduri nevinovate” (1997).

Monica Anghel:  Era un om special, un artist aparte. Avea un suflet de copil, avea nevoie de multă dragoste, de oameni sinceri şi deschişi lângă el, cărora să le ofere şi el dragostea lui, dar să şi primească. Era un om foarte sensibil. Dumnezeu să-l odihnească.

 

 

ADIO!

Revenim cu amănunte!

Sursă foto: Agenţia de presă mondenă