Ana Aslan – un nume care a fascinat mii de oameni în întreaga lume

ana aslanAstăzi v-o prezentăm pe prof. dr. Ana Aslan – una dintre femeile extraordinare ale României, un nume care a fascinat mii de oameni în întreaga lume. Ana Aslan a inventat leacul pentru tinerețea veșnică.

Gerovital H3 este un medicament care intervine la nivel molecular si celular, actionand impotriva mecanismelor de imbatranire.
S­a dovedit deosebit de eficient impotriva unor boli specifice varstei a treia, ca afectiunile cardiovasculare, artrozele, reumatismul cronic sau afectiunile sistemului nervos.

154 de ţări au înregistrat mărcile „Ana Aslan” şi Gerovital. Ana Aslan s-a născut pe 1 ianuarie 1897, la Brăila, într-o familie de intelectuali numeroasă (erau cinci fraţi). Tatăl, Margarit Aslan, a murit când ea avea numai 13 ani. În 1922 a absolvit Facultatea de Medicină şi apoi şi-a desfăşurat activitatea la mai multe spitale, până în 1952, când a fost numită, cu susţinerea unuia dintre mentorii ei, doctoral C. I. Parhon, director al Institutului de Geriatrie din Bucureşti, funcţie pe care a deţinut-o pânăîn 19 mai 1988, cand a încetat din viaţă, la 91 de ani.

Mai multe informaţii pe site-ul proiectului EU aleg România.

Cele mai citite

Related Articles