Pregătirile de Revelion, pe ultima sută de metri
Dar şi staţiunile montane din Caraş-Severin devin de la un an la altul tot mai atractive pentru amatorii sporturilor de iarnă. Reporterul Radio România Reşiţa, Hardy Cvoica are amănunte:
Articol editat de Mirabela Afronie, 31 decembrie 2014, 06:35 / actualizat: 3 ianuarie 2015, 12:32
Pregătirile pentru petrecerea de Revelion au intrat pe ultima sută de metri. Restaurantele şi cluburile s-au pregătit aşa cum se cuvine să îşi primească oaspeţii, la fel şi cetăţenii care vor sta acasă, alături de familie sau prieteni. Indiferent de locul unde se vor afla la trecerea din Noul An, de pe masă nu vor lipsi însă peştele, friptura, krautsupa, strugurii şi multe altele.
Şi în saloanele de înfrumuseţare este forfotă mare. Doamnele şi domnişoarele fac orice pentru a străluci în noaptea dintre ani. Programările s-au făcut însă de acum o lună, cele care s-au hotărât în ultimul moment că au nevoie de machiaj şi coafură, cu greu mai pot găsi un loc. Magazinele de rochii şi bijuterii au făcut vânzări în aceste zile cât pentru următoarele luni.
Dar şi staţiunile montane din Caraş-Severin devin de la un an la altul tot mai atractive pentru amatorii sporturilor de iarnă. Reporterul Radio România Reşiţa, Hardy Cvoica are amănunte: