Între tradiţie şi kitsch!
Când vine vorba de mâncare, preparate precum sarmalele au fost înlocuite cu fel şi fel de „dish-uri”. Nu mai vorbim de acele târguri, unde în loc să fie expuse produse tradiţionale, obiecte de artizanat, lucrate manual, pe tarabe găseşti sute de obiective, toate bineînţeles MADE în China. Cel mai bun exemplu este mărţişorul care s-a transformat din simbolul primăverii, acel şnur roşu cu alb în orice. Se confecţionează din plastic, sticlă, metal, etc
Articol editat de Mirabela Afronie, 28 septembrie 2015, 06:41
Când vine vorba de mâncare, preparate precum sarmalele au fost înlocuite cu fel şi fel de „dish-uri”. Nu mai vorbim de acele târguri, unde în loc să fie expuse produse tradiţionale, obiecte de artizanat, lucrate manual, pe tarabe găseşti sute de obiective, toate bineînţeles MADE în China. Cel mai bun exemplu este mărţişorul care s-a transformat din simbolul primăverii, acel şnur roşu cu alb în orice. Se confecţionează din plastic, sticlă, metal, etc