Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Preparate tradiționale de Revelion, în lume

Preparate tradiționale de Revelion, în lume

Am trecut în Noul An și să sperăm că o să fie mult mai bun decât cel precedent. În fiecare țară există un preparat tradițional care se...

Preparate tradiționale de Revelion, în lume
Bănățenii servesc de Anul Nou -Krautsuppe

Bănățenii servesc de Anul Nou -Krautsuppe

Rubrica de duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Bănățenii servesc de Anul Nou -Krautsuppe
Tort Vasilopita

Tort Vasilopita

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Astăzi vă propun o rețetă delicioasă de...

Tort Vasilopita
Chiftea Dalyan

Chiftea Dalyan

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Pentru astăzi m-am gândit că ar...

Chiftea Dalyan
Pulpele de porc în stil hondurian

Pulpele de porc în stil hondurian

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Pulpele de porc în stil hondurian
Rețete tradiționale de Crăciun în Europa

Rețete tradiționale de Crăciun în Europa

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare a anului în toate colțurile lumii.Astăzi nu am nicio retetă de mâncare dar vă voi spune ce se...

Rețete tradiționale de Crăciun în Europa
Carne de porc suculenta cu orez copt

Carne de porc suculenta cu orez copt

Pentru fiecare zi de luni preparăm, savurăm și ne delectăm cu câte o porție de mâncare creată de europeni. Căutăm rețetele făcute de cei...

Carne de porc suculenta cu orez copt
Rețetă europeană: Caserolă de măcelar

Rețetă europeană: Caserolă de măcelar

Pentru fiecare zi de luni preparăm, savurăm și ne delectăm cu câte o porție de mâncare creată de europeni. Căutăm rețetele create de cei...

Rețetă europeană: Caserolă de măcelar
Tochitură de porc

Tochitură de porc

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Tochitură de porc
Falsomagro

Falsomagro

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Falsomagro
Tigaie cremoasă de curcan cu roșii

Tigaie cremoasă de curcan cu roșii

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală. Astăzi vă invit să descoperim...

Tigaie cremoasă de curcan cu roșii
Rulada Stephana

Rulada Stephana

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să savurăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Rulada Stephana
Pește cu castraveți murați

Pește cu castraveți murați

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Pește cu castraveți murați
Rețetele dacilor

Rețetele dacilor

La mulți ani români, la mulți ani România! Să fiți bine, să aveți bucurii, fără urme de tristețe. Sufletul să vă fie plin de...

Rețetele dacilor
Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură

Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Pentru astăzi am pregătit Tort cu...

Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură
Cotlet majordom de porc

Cotlet majordom de porc

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să savurăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Cotlet majordom de porc
Cozonac cu carne în foi de varză murată

Cozonac cu carne în foi de varză murată

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Cozonac cu carne în foi de varză murată
Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă

Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă

 În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește...

Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă
Tiramisu marca chef Massimo Botura

Tiramisu marca chef Massimo Botura

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Cred că sunt puțini oameni care să nu...

Tiramisu marca chef Massimo Botura
Mușchi umplut

Mușchi umplut

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să degustăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Mușchi umplut