Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Pește în jeleu

Pește în jeleu

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Pește în jeleu
Plăcintă cu urdă dulce și stafide

Plăcintă cu urdă dulce și stafide

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Rubrica de astăzi am dedicat-o Placintei...

Plăcintă cu urdă dulce și stafide
Haneeth

Haneeth

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.Republica Yemen este un stat din...

Haneeth
Keshi Yena

Keshi Yena

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Keshi Yena
Friptură cu cafea

Friptură cu cafea

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Friptură cu cafea
Prânzul de duminică: supă de coadă de vită, jambon la cuptor și fursecuri de migdale cu cacao

Prânzul de duminică: supă de coadă de vită, jambon la cuptor și fursecuri de migdale cu cacao

Rubrica de Duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Prânzul de duminică: supă de coadă de vită, jambon la cuptor și fursecuri de migdale cu cacao
Ruladă pufoasă de carne tocată umplută cu ouă

Ruladă pufoasă de carne tocată umplută cu ouă

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Ruladă pufoasă de carne tocată umplută cu ouă
Paste cu fructe de mare

Paste cu fructe de mare

În fiecare zi de vineri prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare.Carnea de pește este una...

Paste cu fructe de mare
Înghețată

Înghețată

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Nu cred că există cineva să nu iubească...

Înghețată
Hawawshi – rețetă din Orientul Mijlociu

Hawawshi – rețetă din Orientul Mijlociu

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.Datorită istoriei sale bogate,...

Hawawshi – rețetă din Orientul Mijlociu
Rețetă din bucătăria americană- Ayaca

Rețetă din bucătăria americană- Ayaca

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Rețetă din bucătăria americană- Ayaca
Sandwich  Francesinha

Sandwich  Francesinha

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Sandwich  Francesinha
Supă cu găluște din gris, pui a la Cluj și boți

Supă cu găluște din gris, pui a la Cluj și boți

Rubrica de duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Supă cu găluște din gris, pui a la Cluj și boți
Piept de pui în sos de pere 

Piept de pui în sos de pere 

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Piept de pui în sos de pere 
Rețetă cu pește sau fructe de mare- Thieboudienne

Rețetă cu pește sau fructe de mare- Thieboudienne

Thieboudienne înseamnă orez cu pește în senegaleză. Rețeta am aflat-o de pe site-ul francez, (cuisine.journaldesfemmes.fr). Pe lângă Senegal...

Rețetă cu pește sau fructe de mare- Thieboudienne
Chiftele cu garnitură de cartofi în stil cipriot

Chiftele cu garnitură de cartofi în stil cipriot

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.Ritualul bucătăriei este o parte...

Chiftele cu garnitură de cartofi în stil cipriot
Pepperpot

Pepperpot

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Pepperpot
Friptura de porc ca-n Setubal

Friptura de porc ca-n Setubal

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Friptura de porc ca-n Setubal
Ciorbă de salată cu afumătură și omletă, pulpă de curcan la cuptor și prăjitură cu ciocolată

Ciorbă de salată cu afumătură și omletă, pulpă de curcan la cuptor și prăjitură cu ciocolată

Rubrica de Duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Ciorbă de salată cu afumătură și omletă, pulpă de curcan la cuptor și prăjitură cu ciocolată
Ciambotta

Ciambotta

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Ciambotta