Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Budincă de orez cu spumă de ouă

Budincă de orez cu spumă de ouă

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Budincă de orez cu spumă de ouă este...

Budincă de orez cu spumă de ouă
Chiftele autentice ca la Tartine & Maple

Chiftele autentice ca la Tartine & Maple

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.În...

Chiftele autentice ca la Tartine & Maple
Caserole cu carne de lucru de vițel și chiftele de cartofi

Caserole cu carne de lucru de vițel și chiftele de cartofi

 Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Mergem în Turcia pentru a face o...

Caserole cu carne de lucru de vițel și chiftele de cartofi
Orez cu roșii

Orez cu roșii

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Orez cu roșii
Lavash kurd

Lavash kurd

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.Bucătăria kurdă include o varietate...

Lavash kurd
Bandera Dominicana

Bandera Dominicana

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Bandera Dominicana
Gulaș cu bere

Gulaș cu bere

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Gulaș cu bere
Ciorbă de oase garf, pui umplut cu ciuperci și prăjitură cu foi de napolitane, caramel și nucă

Ciorbă de oase garf, pui umplut cu ciuperci și prăjitură cu foi de napolitane, caramel și nucă

Rubrica de duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Ciorbă de oase garf, pui umplut cu ciuperci și prăjitură cu foi de napolitane, caramel și nucă
File de porc în aluat foietaj

File de porc în aluat foietaj

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

File de porc în aluat foietaj
Cotlet în stil kievean din carne de pui tocată

Cotlet în stil kievean din carne de pui tocată

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Cotlet în stil kievean din carne de pui tocată
Rețete românești: ciorbă de conopidă, costițe de porc și tăieței cu pesmet

Rețete românești: ciorbă de conopidă, costițe de porc și tăieței cu pesmet

Rubrica de duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețete românești: ciorbă de conopidă, costițe de porc și tăieței cu pesmet
Stifado

Stifado

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Stifado
Sufleu de pește

Sufleu de pește

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Sufleu de pește
Tort egiptean Basbousa

Tort egiptean Basbousa

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Desertul egiptean este o experiență unică...

Tort egiptean Basbousa
Lagman cu curcan – rețetă Uzbekistan

Lagman cu curcan – rețetă Uzbekistan

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.Uzbekistanul este printre primele cinci...

Lagman cu curcan – rețetă Uzbekistan
Orez cu carne de vită

Orez cu carne de vită

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și poposim într-o bucătărie din câte o țară din America de Nord, de Sud sau...

Orez cu carne de vită
Borș clasic ucrainean

Borș clasic ucrainean

Bucătăriile țărilor europene sunt diverse dar ele au anumite  caracteristici comune care le diferențiază de alte regiuni. Carnea este mai...

Borș clasic ucrainean
Rețetă românească – Ciorbă de legume

Rețetă românească – Ciorbă de legume

Rubrica de duminică este dedicată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească – Ciorbă de legume
Friptură de oaie din Sardinia

Friptură de oaie din Sardinia

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Friptură de oaie din Sardinia
Pește cu legume la cuptor

Pește cu legume la cuptor

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Pește cu legume la cuptor