Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Rețetă cu pește sau fructe de mare

Rețetă cu pește sau fructe de mare

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Creveții picanți sau...

Rețetă cu pește sau fructe de mare
Ruladă de ciocolată 

Ruladă de ciocolată 

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă invit să de delectăm cu o ruladă...

Ruladă de ciocolată 
Rețeta din Orientul Mijlociu: Mansaf 

Rețeta din Orientul Mijlociu: Mansaf 

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Vă propun pentru astăzi să...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Mansaf 
Rețetă din bucătăria americană: Hog Maw

Rețetă din bucătăria americană: Hog Maw

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria Americi de Nord, de Sud...

Rețetă din bucătăria americană: Hog Maw
Rețetă europeană: Oala din Burgundia

Rețetă europeană: Oala din Burgundia

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Rețetă europeană: Oala din Burgundia
Rețetă românească – Topală bistrițeană de pui

Rețetă românească – Topală bistrițeană de pui

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească – Topală bistrițeană de pui
Cușcuș în stil tunisian

Cușcuș în stil tunisian

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Cușcuș în stil tunisian
Rețetă cu pește sau fructe de mare: Crap umplut

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Crap umplut

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este o...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Crap umplut
Rețeta dulce de bucătărie: Tort de portocale

Rețeta dulce de bucătărie: Tort de portocale

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă propun un tort clasic de portocale...

Rețeta dulce de bucătărie: Tort de portocale
Rețeta din Orientul Mijlociu: Cholent

Rețeta din Orientul Mijlociu: Cholent

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Vă propun pentru astăzi să...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Cholent
Rețeta din bucătăria americană: Orez Morel

Rețeta din bucătăria americană: Orez Morel

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria Americi de Nord, de Sud...

Rețeta din bucătăria americană: Orez Morel
Rillettes de cochon

Rillettes de cochon

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Rillettes de cochon
Rețeta din Orientul Mijlociu: Plăcinta cu carne tocată

Rețeta din Orientul Mijlociu: Plăcinta cu carne tocată

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Bucătăria națională a Turciei este...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Plăcinta cu carne tocată
Rețetă din bucătăria americană: Orez cu pui la cuptor

Rețetă din bucătăria americană: Orez cu pui la cuptor

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria Americi de Nord, de Sud...

Rețetă din bucătăria americană: Orez cu pui la cuptor
Retetă europeană: „Tripes à la mode de Caen”

Retetă europeană: „Tripes à la mode de Caen”

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Retetă europeană: „Tripes à la mode de Caen”
Rețetă românească: Creier de vită cu smântână

Rețetă românească: Creier de vită cu smântână

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: Creier de vită cu smântână
Rețetă mediteraneeană: Bucatinii cu broccoli

Rețetă mediteraneeană: Bucatinii cu broccoli

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Bucatinii cu broccoli
Rețetă cu pește sau fructe de mare: Fileu de macrou în folie

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Fileu de macrou în folie

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Fileul de macrou în folie...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Fileu de macrou în folie
Rețeta dulce de bucătărie: Tort de clătite

Rețeta dulce de bucătărie: Tort de clătite

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă propun un tort, dar nu un tort cu...

Rețeta dulce de bucătărie: Tort de clătite
Rețeta românească: Plăcinta pădurenească

Rețeta românească: Plăcinta pădurenească

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: Plăcinta pădurenească