Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Rețetă din bucătăria americană: Pui Vezuvio

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Pui Vezuvio

Rețetă europeană: Spetzofai

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: Spetzofai

Rețeta românească: tocană de porc cu varza călită

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: tocană de porc cu varza călită

Rețetă mediteraneeană: Avgolemono

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Avgolemono

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Păstrăv umplut cu varză murată

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Păstrăv umplut cu varză murată

Rețeta dulce de bucătărie: Plăcintă cu dovleac

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Ce spuneți de Plăcintă cu dovleac. Unora...

Rețeta dulce de bucătărie: Plăcintă cu dovleac

Rețeta din Orientul Mijlociu: Clatite cu spanac

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Vă propun pentru astăzi să gustăm...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Clatite cu spanac

Rețetă din bucătăria americană: Ciuperci cu pui

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Ciuperci cu pui

Rețetă europeană: pulpă de porc caramelizată

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: pulpă de porc caramelizată

Rețeta românească: Cricala

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: Cricala

Rețetă mediteraneeană: Bragioli

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Bragioli

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Masgouf

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Masgouf

Rețeta dulce de bucătărie: TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE este propunerea de...

Rețeta dulce de bucătărie: TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani irakian

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Revin după câteva luni în...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani irakian

Rețetă din bucătăria americană: Gallo

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Gallo

Rețetă europeană: Șnițel rustic

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: Șnițel rustic

Rețetă românească: Borș de găină

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: Borș de găină

Paste cu zucchini și șuncă fiartă

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Paste cu zucchini și șuncă fiartă

Cod prăjit cu cartofi și sos de icre

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Cod prăjit cu cartofi și sos de icre

Rețetă dulce – Poale’n brâu

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă propun o prăjitură...

Rețetă dulce – Poale’n brâu