Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Rețetă din bucătăria americană: Pui Vezuvio

Rețetă din bucătăria americană: Pui Vezuvio

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Pui Vezuvio
Rețetă europeană: Spetzofai

Rețetă europeană: Spetzofai

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: Spetzofai
Rețeta românească: tocană de porc cu varza călită

Rețeta românească: tocană de porc cu varza călită

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: tocană de porc cu varza călită
Rețetă mediteraneeană: Avgolemono

Rețetă mediteraneeană: Avgolemono

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Avgolemono
Rețetă cu pește sau fructe de mare: Păstrăv umplut cu varză murată

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Păstrăv umplut cu varză murată

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Păstrăv umplut cu varză murată
Rețeta dulce de bucătărie: Plăcintă cu dovleac

Rețeta dulce de bucătărie: Plăcintă cu dovleac

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Ce spuneți de Plăcintă cu dovleac. Unora...

Rețeta dulce de bucătărie: Plăcintă cu dovleac
Rețeta din Orientul Mijlociu: Clatite cu spanac

Rețeta din Orientul Mijlociu: Clatite cu spanac

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Vă propun pentru astăzi să gustăm...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Clatite cu spanac
Rețetă din bucătăria americană: Ciuperci cu pui

Rețetă din bucătăria americană: Ciuperci cu pui

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Ciuperci cu pui
Rețetă europeană: pulpă de porc caramelizată

Rețetă europeană: pulpă de porc caramelizată

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: pulpă de porc caramelizată
Rețeta românească: Cricala

Rețeta românească: Cricala

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: Cricala
Rețetă mediteraneeană: Bragioli

Rețetă mediteraneeană: Bragioli

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Bragioli
Rețetă cu pește sau fructe de mare: Masgouf

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Masgouf

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Masgouf
Rețeta dulce de bucătărie: TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE

Rețeta dulce de bucătărie: TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE este propunerea de...

Rețeta dulce de bucătărie: TORTUL DE RICOTTA ȘI PERE
Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani irakian

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani irakian

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Revin după câteva luni în...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani irakian
Rețetă din bucătăria americană: Gallo

Rețetă din bucătăria americană: Gallo

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală.  Pentru astăzi m-am oprit în...

Rețetă din bucătăria americană: Gallo
Rețetă europeană: Șnițel rustic

Rețetă europeană: Șnițel rustic

A devenit o obișnuință ca de aproape un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe...

Rețetă europeană: Șnițel rustic
Rețetă românească: Borș de găină

Rețetă românească: Borș de găină

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: Borș de găină
Paste cu zucchini și șuncă fiartă

Paste cu zucchini și șuncă fiartă

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Paste cu zucchini și șuncă fiartă
Cod prăjit cu cartofi și sos de icre

Cod prăjit cu cartofi și sos de icre

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Carnea de pește este una...

Cod prăjit cu cartofi și sos de icre
Rețetă dulce – Poale’n brâu

Rețetă dulce – Poale’n brâu

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă propun o prăjitură...

Rețetă dulce – Poale’n brâu