Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Falsomagro

Falsomagro

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Falsomagro
Tigaie cremoasă de curcan cu roșii

Tigaie cremoasă de curcan cu roșii

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală. Astăzi vă invit să descoperim...

Tigaie cremoasă de curcan cu roșii
Rulada Stephana

Rulada Stephana

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să savurăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Rulada Stephana
Pește cu castraveți murați

Pește cu castraveți murați

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Pește cu castraveți murați
Rețetele dacilor

Rețetele dacilor

La mulți ani români, la mulți ani România! Să fiți bine, să aveți bucurii, fără urme de tristețe. Sufletul să vă fie plin de...

Rețetele dacilor
Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură

Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Pentru astăzi am pregătit Tort cu...

Tort cu ciocolată albă, migdale și zmeură
Cotlet majordom de porc

Cotlet majordom de porc

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să savurăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Cotlet majordom de porc
Cozonac cu carne în foi de varză murată

Cozonac cu carne în foi de varză murată

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Cozonac cu carne în foi de varză murată
Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă

Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă

 În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește...

Paste cremoase de creveți cu ciuperci într-un sos Alfredo de casă
Tiramisu marca chef Massimo Botura

Tiramisu marca chef Massimo Botura

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Cred că sunt puțini oameni care să nu...

Tiramisu marca chef Massimo Botura
Mușchi umplut

Mușchi umplut

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să degustăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Mușchi umplut
Supă tradițională de gulaș

Supă tradițională de gulaș

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să degustăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Supă tradițională de gulaș
Dovlecei umpluți

Dovlecei umpluți

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Dovlecei umpluți
Fasole albă cu legume în stil mediteraneean

Fasole albă cu legume în stil mediteraneean

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Fasole albă cu legume în stil mediteraneean
Pasta con le sarde

Pasta con le sarde

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Pasta con le sarde
Torta alla Caprese

Torta alla Caprese

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Un alt clasic din Napoli atemporal, un desert...

Torta alla Caprese
Tas Kebab

Tas Kebab

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Deoarece nu am mai fost prin...

Tas Kebab
Pollo amarillo con arroz basmati

Pollo amarillo con arroz basmati

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală. Am deschis ușa bucătăriei din...

Pollo amarillo con arroz basmati
Rețetă europeană: Gratin de cartofi

Rețetă europeană: Gratin de cartofi

A devenit o obișnuință ca de un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe Bătrânul...

Rețetă europeană: Gratin de cartofi
Rețetă românească: Limbă cu smântână

Rețetă românească: Limbă cu smântână

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: Limbă cu smântână