Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Tiramisu marca chef Massimo Botura

Tiramisu marca chef Massimo Botura

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Cred că sunt puțini oameni care să nu...

Tiramisu marca chef Massimo Botura
Mușchi umplut

Mușchi umplut

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să degustăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Mușchi umplut
Supă tradițională de gulaș

Supă tradițională de gulaș

În fiecare zi de luni a săptămânii vă propun să degustăm o porție de mâncare din bucătăriile țărilor europene. Avem de lucru cu rețete...

Supă tradițională de gulaș
Dovlecei umpluți

Dovlecei umpluți

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Dovlecei umpluți
Fasole albă cu legume în stil mediteraneean

Fasole albă cu legume în stil mediteraneean

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Fasole albă cu legume în stil mediteraneean
Pasta con le sarde

Pasta con le sarde

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Pasta con le sarde
Torta alla Caprese

Torta alla Caprese

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Un alt clasic din Napoli atemporal, un desert...

Torta alla Caprese
Tas Kebab

Tas Kebab

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Deoarece nu am mai fost prin...

Tas Kebab
Pollo amarillo con arroz basmati

Pollo amarillo con arroz basmati

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală. Am deschis ușa bucătăriei din...

Pollo amarillo con arroz basmati
Rețetă europeană: Gratin de cartofi

Rețetă europeană: Gratin de cartofi

A devenit o obișnuință ca de un an  în fiecare zi de luni să vă prezint o mâncare din țările Europei. Vechile rețete de pe Bătrânul...

Rețetă europeană: Gratin de cartofi
Rețetă românească: Limbă cu smântână

Rețetă românească: Limbă cu smântână

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: Limbă cu smântână
Rosto

Rosto

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rosto
Plăcintă cu pește

Plăcintă cu pește

 În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Plăcintă cu pește

În fiecare zi de joi, pătrundem în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor.Un clasic italian atemporal, un desert perfect...

Nargisi Kofta

Nargisi Kofta

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu. Pentru astăzi vă invit la o scurtă...

Nargisi Kofta
Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken

În a doua zi a săptămânii vizităm gastronomic câte o țară din America de Nord, de Sud sau Centrală. Astăzi pătrundem în bucătăria...

Kentucky Fried Chicken
Pui waterzooi cu legume

Pui waterzooi cu legume

Cum bine știți în fiecare zi de luni descoperim câte o rețetă din gastronomia țărilor Europei. Pe Bătrânul Continent sunt mâncăruri care...

Pui waterzooi cu legume
Cighir tradițional moldovenesc

Cighir tradițional moldovenesc

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descopăr vechi rețete din bucătăriile...

Cighir tradițional moldovenesc
Calamar în stil Menorca

Calamar în stil Menorca

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Calamar în stil Menorca
Tocană islandeză de pește

Tocană islandeză de pește

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc peștii de apă dulce, sărată sau fructele de mare. Carnea de pește este...

Tocană islandeză de pește