În zonele rurale din Caraş-Severin, masa tradiţională de sărbătoare este pregătită doar din produsele obţinute de la porcul sacrificat în gospodărie

Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Semințe gratuite pentru grădinari, oferite de Banca de Resurse Genetice Vegetale (BRGV) din Buzău. Unitatea de cercetare a lansat o nouă campanie...
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat în dezbatere publică Ghidul fermierului privind condiționalitatea socială, obligatorie...
Fermierii se pregătesc intens pentru Paști, iar primii miei din Banat au început deja să apară. Crescătorii estimează că până la...
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că până la data de 31.01.2025 inclusiv, solicitantii eco-schemelor din...
Subvenții pentru crescătorii de animale. Crescătorii de porci şi păsări vor putea accesa sprijinul pentru bunăstarea animalelor. Sesiunea de...
APIA primeşte cereri de plată pentru rambursări. Termenul limită de depunere a documentelor este 31 ianuarie 2025. Agenția de Plăți și...
Expoziţia judeţeană a porumbeilor din Caraş-Severin se va desfăşura la Oraviţa sâmbătă, 11 ianuarie 2025. Evenimentul va avea loc în sala...
Este cunoscut faptul că în perioada iernii, găinile pot întâmpina dificultăți în ceea ce privește ouatul. Potrivit specialiștilor, factori...