În zonele rurale din Caraş-Severin, masa tradiţională de sărbătoare este pregătită doar din produsele obţinute de la porcul sacrificat în gospodărie
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Orice stație de benzină obișnuită are frigiderele ei cu sucuri, iaurturi, ciocolate, însă o stație de carburanţi din Denta are automate cu...
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 și Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia...
Cultura de spanac este în topul preferinţelor legumicultorilor din Caraş-Severin. Potrivit şefului Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană,...
Declinul apiculturii cărăşene, sporeşte disperarea crescătorilor de albine din judeţ. Dacă în anii precedenţi apicultorii au avut totuşi...
AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru achiziții simple de...
Termen prelungit cu o săptămână pentru ajutorul de minimis oferit legumicultorilor. Potenţialii beneficiari pot depune cereri până în 18...
Din punct de vedere agricol, deşi secetos, anul 2024 a fost unul extrem de bogat în cea ce priveşte producţia legumelor şi a fructelor. La...
Legumicultorii trebuie să se grăbească dacă vor să beneficieze de programele de minimis destinate culturii legumelor în spaţii protejate....