Vânat congelat pentru cărăşeni
Sursa foto: arhivă
(Hardy Cvoica)
Articol editat de Mirabela Afronie, 2 februarie 2015, 12:00 / actualizat: 2 februarie 2015, 18:17
Două camere frig pentru valorificarea cărnii de vânat are Direcţia Silvică a Judeţului Caraş-Severin la dispoziţie, la Bozovici şi Băile Herculane, spune Traian Roşu – şeful compartimentului vânătoare şi salmonicultură de la nivelul instituţiei. Potrivit acestuia, după finalizarea partidelor de vânătoare, vânatul recoltat se eviscerează, se recoltează probe pentru analiza cărnii, carcasele de vânat se introduc la frig, iar după aflarea rezultatului calităţii aceasta este valorificată la numeroşi agenţi economici din judeţ. Direcţia Silvică a Judeţului Caraş-Severin pune la dispoziţia agenţilor economici, dar şi a persoanelor fizice, carne de vânat mare, precum: cerb, căprior, mistreţ şi urs, dar şi de vânat mic: iepure, fazan, raţă şi gâscă, a mai spus Traian Roşu. Anul trecut Direcţia Silvică a scos la vânzare peste 6 tone de carne de vânat.
Sursa foto: arhivă
(Hardy Cvoica)