Sărbători liniştite în Caraş-Severin: La DSVSA a fost instituită permanenţa!
(Hardy Cvoica)
Articol editat de Gerhard Chwoika, 5 aprilie 2018, 18:00 / actualizat: 5 aprilie 2018, 22:05
În prezent pe tarabe kilogramul de miel şi ied sacrificat se comercializează la preţul de 25 de lei şi în viu, direct din fermă, la 15 lei.
Amintim că, pe raza judeţului sunt deschise temporar 6 centre de sacrificare autorizate sanitar-veterinar, iar la sediul DSVSA din Reşiţa a fost instituită permanenţa până în 12 aprilie pentru sesizarea neregulilor din magazine, restaurante sau pieţe.
Şeful instituţiei, medicul veterinar Nicolae Crista a precizat pentru Radio Reşiţa că, cetăţenii, publicul consumator care sesizează nereguli la achiziţionarea de alimente şi produse pascale se poate adresa telefonic, apelând numărul 0255/ 231 004.
(Hardy Cvoica)