RAR va aloca peste 22,5 milioane de lei pentru servicii de curățenie la reprezentanțele sale, inclusiv pentru cea din Caraș-Severin
Registrul Auto Român (RAR) intenţionează să plătească, din surse proprii, între 20,53 milioane lei şi 22,58 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de curăţenie, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Articol editat de Valentina Adam, 14 mai 2024, 07:34
„Obiectul contractului constă în achiziţionarea de servicii de curăţenie la reprezentanţele RAR-RA Lotul Ţara Românească, achiziţie care se realizează din fonduri proprii, conform cerinţelor caietului de sarcini. Achiziţia implică încheierea unui acord-cadru„, se menţionează în anunţ.
Potrivit sursei citate, valoarea totală estimată a serviciilor de curăţenie la reprezentanţele RAR este cuprinsă între 20,53 milioane lei şi 22,58 milioane lei, fără TVA, termenul-limită pentru primirea ofertelor fiind 11 iunie 2024, ora 15:00.
Lotul Ţara Românească vizează servicii de curăţenie pentru reprezentanţe ale Regiei Autonome – Registrul Auto Român din: Argeş, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Bucureşti-Griviţa, Bucureşti-Voluntari, Bucureşti-Expoziţiei şi Merişani.
Contractul se va încheia într-o perioadă de 48 de luni, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preţ”, tipul procedurii fiind licitaţie deschisă.
Registrul Auto Român este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranţei rutiere, protecţiei mediului înconjurător şi asigurării calităţii.
De asemenea, începând cu data de 15 noiembrie a anului trecut, șoferii care vor să redobândească talonul mașinii, duplicatul sau înlocuirea cărții de identitate a autovehiculului o vor putea face printr-o programare online sau telefonică la RAR.
„RAR vine în întâmpinarea clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt„, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Introducerea sistemului de programări este menită să reducă timpii de aşteptare de la intrarea în curtea reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de către inginerii de pe linie.