Punctele gastronomice locale, de promovare a turismului autohton, fără priză la cărăşeni
Directorul DSVSA Caraş-Severin, Nicolae Crista a declarat pentru Radio Reşiţa că, la nivelul judeţului, în urma campaniei de informare, s-a luat legătura cu 48 de primării, dar până în prezent nu a fost depusă nicio cerere la sediul instituţiei cărăşene de înfiinţare a unui asemenea centru.
Nicolae Crista a mai spus că, asemenea obiective își vor putea desfășura activitatea numai dacă vor îndeplini condițiile minime legale, vor fi înregistrate sanitar-veterinar, iar alimentele folosite pentru prepararea hranei vor proveni din gospodăria proprie. (Hardy Cvoica)
Articol editat de Gerhard Chwoika, 5 decembrie 2017, 16:00 / actualizat: 5 decembrie 2017, 21:35
Directorul DSVSA Caraş-Severin, Nicolae Crista a declarat pentru Radio Reşiţa că, la nivelul judeţului, în urma campaniei de informare, s-a luat legătura cu 48 de primării, dar până în prezent nu a fost depusă nicio cerere la sediul instituţiei cărăşene de înfiinţare a unui asemenea centru.
Nicolae Crista a mai spus că, asemenea obiective își vor putea desfășura activitatea numai dacă vor îndeplini condițiile minime legale, vor fi înregistrate sanitar-veterinar, iar alimentele folosite pentru prepararea hranei vor proveni din gospodăria proprie. (Hardy Cvoica)