Produsele tradiţionale promovează turismul şi valorile locale în Valea Almăjului
Acesta a mai spus că, toate le face pentru atragerea turiştilor în zonă, iar cei care vin să viziteze complexul mulinologic au prilejul să guste atât din preparatele culinare locale, precum: gogoşile cu brânză şi mălai, siropurile şi oţeturile aromate, cât şi din diversele soiuri de fructe specifice Văii Almăjului.
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 iunie 2017, 11:00 / actualizat: 22 iunie 2017, 18:44
Acesta a mai spus că, toate le face pentru atragerea turiştilor în zonă, iar cei care vin să viziteze complexul mulinologic au prilejul să guste atât din preparatele culinare locale, precum: gogoşile cu brânză şi mălai, siropurile şi oţeturile aromate, cât şi din diversele soiuri de fructe specifice Văii Almăjului.
Foto: arhiva
(Hardy Cvoica)