Peşte cărăşan pe mesele românilor
Zeci de tone de peşte pleacă în fiecare an din păstrăvăriile din Caraş-Severin spre unităţile de desfacere din întreaga ţară, a precizat Traian Roşu – şeful compartimentului vânătoare şi salmonicultură din cadrul Direcţiei silvice judeţene. Administratorii cele patru păstrăvării din judeţ, susţin că anul acesta au fost livrate peste 190 de tone de peşte agenţilor economici din Braşov, Râmnicu Vâlcea, Deva, Sibiu, Bucureşti şi Reşiţa. Odată cu intarea românilor în postul Crăciunului cererea de peşte este în continuă creştere. În municipiul de pe Bârzava cărăşenii pot cumpăra peşte de la cele două puncte de desfacere din Piaţa Sud şi de pe Bulevardul Republicii sau direct de la păstrăvăriile din judeţ cu preţuri cuprinse între 18 şi 20 de lei kilogramul, a mai spus Traian Roşu.
Foto: arhivă
Articol editat de Mirabela Afronie, 26 noiembrie 2014, 12:22 / actualizat: 22 decembrie 2014, 13:21
Zeci de tone de peşte pleacă în fiecare an din păstrăvăriile din Caraş-Severin spre unităţile de desfacere din întreaga ţară, a precizat Traian Roşu – şeful compartimentului vânătoare şi salmonicultură din cadrul Direcţiei silvice judeţene. Administratorii cele patru păstrăvării din judeţ, susţin că anul acesta au fost livrate peste 190 de tone de peşte agenţilor economici din Braşov, Râmnicu Vâlcea, Deva, Sibiu, Bucureşti şi Reşiţa. Odată cu intarea românilor în postul Crăciunului cererea de peşte este în continuă creştere. În municipiul de pe Bârzava cărăşenii pot cumpăra peşte de la cele două puncte de desfacere din Piaţa Sud şi de pe Bulevardul Republicii sau direct de la păstrăvăriile din judeţ cu preţuri cuprinse între 18 şi 20 de lei kilogramul, a mai spus Traian Roşu.
Foto: arhivă
(Hardy Cvoica)