Păstrăvul afumat made in Caraş-Severin, o premieră pe piaţa românească
Cu o producţie anuală de peste 200 de tone, Direcţia Silvică a judeţului Caraş-Severin este cel mai mare producător de păstrăv de consum din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor, spune Traian Roşu – şeful compartimentului vânătoare şi salmonicultură de la nivelul instituţiei cărăşene. Ca o noutate pe piaţa peştelui din România, Direcţia Silvică Judeţeană va oferi din această vară, publicului consumator, păstrăv afumat produs în cele 4 păstrăvării proprii. Potrivit lui Traian Roşu, anul trecut Direcţia Silvică a Judeţului Caraş-Severin a desfăcut pe piaţa românească peste 194 de tone, iar în primele patru luni ale anului mai mult de 40.
Articol editat de Mirabela Afronie, 24 mai 2015, 10:00
Cu o producţie anuală de peste 200 de tone, Direcţia Silvică a judeţului Caraş-Severin este cel mai mare producător de păstrăv de consum din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor, spune Traian Roşu – şeful compartimentului vânătoare şi salmonicultură de la nivelul instituţiei cărăşene. Ca o noutate pe piaţa peştelui din România, Direcţia Silvică Judeţeană va oferi din această vară, publicului consumator, păstrăv afumat produs în cele 4 păstrăvării proprii. Potrivit lui Traian Roşu, anul trecut Direcţia Silvică a Judeţului Caraş-Severin a desfăcut pe piaţa românească peste 194 de tone, iar în primele patru luni ale anului mai mult de 40.
(Hardy Cvoica)