Masa animalelor sălbatice pregătită de silvicultorii cărăşeni
Gospodarul îşi face iarna car şi vara sanie. Cel puţin aşa spune un vechi proverb românesc, iar silvicultorii cărăşeni nu vor să rămână nepregătiţi. Asigurarea hranei pentru animalele sălbatice este o prioritate pentru cei care se ocupă cu gestionarea fondurilor de vânătoare din cadrul Direcţiei silvice Caraş-Severin. Primele provizii pentru asigurarea hranei complementare a mistreţilor, cerbilor şi căprioarelor au fost deja asigurate. Cantitate de fân achiziţionată va trebui completată cu porumb şi fructe care sunt în curs de recoltare în această toamnă, a precizat directorul instituţiei, Ştefan Stănescu.
Articol editat de Gerhard Chwoika, 4 noiembrie 2013, 09:40
Gospodarul îşi face iarna car şi vara sanie. Cel puţin aşa spune un vechi proverb românesc, iar silvicultorii cărăşeni nu vor să rămână nepregătiţi. Asigurarea hranei pentru animalele sălbatice este o prioritate pentru cei care se ocupă cu gestionarea fondurilor de vânătoare din cadrul Direcţiei silvice Caraş-Severin. Primele provizii pentru asigurarea hranei complementare a mistreţilor, cerbilor şi căprioarelor au fost deja asigurate. Cantitate de fân achiziţionată va trebui completată cu porumb şi fructe care sunt în curs de recoltare în această toamnă, a precizat directorul instituţiei, Ştefan Stănescu.