În Caraş-Severin cei mai mulţi dintre legumicultori preferă să vândă roşiile direct de la poartă
Cei care desfac marfa cu kilogramul, în pieţe, primesc în dimineaţa zilei, după cântărire, de la şeful acesteia, o dovadă cu ştampila şi data a cantităţii de legume pe care urmează să o vândă, a mai spus Adina Bâte. (Hardy Cvoica)
Articol editat de Gerhard Chwoika, 8 iunie 2018, 10:00
Conform acesteia, valorificarea tomatelor se face cu factura sau bonul fiscal pentru agenţii economici şi cu fila din carnetul de comercializare, pe care îl obţin de la primării, alături de atestatul de producător, pentru persoanele fizice:
Cei care desfac marfa cu kilogramul, în pieţe, primesc în dimineaţa zilei, după cântărire, de la şeful acesteia, o dovadă cu ştampila şi data a cantităţii de legume pe care urmează să o vândă, a mai spus Adina Bâte. (Hardy Cvoica)