[FOTO-AUDIO] Fără miei în piaţă la Reşiţa, în prima zi de sacrificare
Anul acesta este cea mai slabă piaţă de miei, de până acum. Nici un crescător de ovine nu s-a prezentat miercuri, 20 aprilie, la singurul punct de sacrificare din Reşiţa, amenajat în Piaţa Agroalimentară Nord din cartierul Lunca Bârzavei.
Articol editat de Gerhard Chwoika, 20 aprilie 2022, 11:56 / actualizat: 20 aprilie 2022, 19:07
Preţul unui kilogram de carne de miel în viu este de 20 de lei şi sacrificat 35 de lei, spun cumpărătorii care au ales să se aprovizioneze direct de la producători.
Punctul de sacrificare al mieilor este deschis zilnic între orele 8.00 şi 17.00, excepţie fâcând ziua de sâmbătă, 23 aprilie, când se va munci până la ora 12.00.
Foto: Radio Reşiţa