De Paşti profitul cofetarilor reşiţeni s-a triplat!
Articol editat de Daiana Rosca, 19 aprilie 2014, 17:18 / actualizat: 21 aprilie 2014, 10:35
S-au dus vremurile în care femeia stătea cu orele în bucătărie înainte de sărbătorile pascale ca să facă prăjituri. Din lipsă de timp sau din comoditate gospodina secolului XXI preferă să apeleze la cofetarii pricepuţi. Şi astfel Paştele a devenit un prilej de bucurie pentru aceştia, deoarece vânzările lor s-au triplat în ultimele zile. Reprezentantele sexului frumos economisesc timp şi au pe masă prăjituri delicioase, fără prea mult efort.
Prajiturile si cozoncii s-au dat zilele acestea mai ceva ca pâine caldă. Mai mult decât atât, unii patiseri în ceea ce priveşte cozonacii deabia au reuşit să facă faţă numărului mare de solicitări. În cofetării un kilogram de prăjitură de casă costă 25 de lei,preţul unui tort de ciocolată începe de la 34 de lei, în timp ce cozonacii variază între 5 şi 20 de lei.
[Daiana Roşca]