Comerţul stradal atent urmărit de inspectorii sanitar-veterinari
Foto: arhiva
Articol editat de Gerhard Chwoika, 9 iulie 2015, 18:00
Comercializarea produselor alimentare la temperaturi de peste 35 de grade Celsius este dur combătută de inspectorii DSVSA Caraş-Severin. Cu tarabe improvizate la marginea străzii, vânzătorii vând brânză, carne, ouă, lapte sau smântână în praf şi condiţii insalubre. Cumpărând produse din locurile neautorizate ne punem singuri sănătatea în pericol spune directorul DSVSA, Dorin Imbrea. Tot el, susţine că specialiştii verifică toate produsele care ajung să fie comercializate în locurile autorizate din punct de vedere sanitar-veterinar, dar atenţionează şi asupra vigilenţei consumatorului mai ales în perioada caldă a anului. Vânzătorii produselor perisabile, precum carnea, ouăle, brânza şi laptele expun cumpărătorii la un risc extrem de ridicat de îmbolnăvire, comercializându-le fără un control efectuat în prealabil. (Hardy Cvoica)
Foto: arhiva