Alimentele, bazele turistice şi zonele de agrement, sub lupa inspectorilor sanitar-veterinari
Inspectorii sanitar-veterinari din Caraş-Severin desfăşoară controalele prepascale în judeţ.
Articol editat de Gerhard Chwoika, 23 aprilie 2019, 13:00
Conform directorului DSVSA Dorin Imbrea, acestea se desfăşoară pe fiecare segment, atât în unităţile de abatorizare, cât şi în cele de desfacere cu amănuntul. Este vorba de sectoarele cu produse animale, precum: carne, ouă, brânzeturi, dar şi cele nonanimale cu produse de panificaţie şi patiserie. Inspectorii sanitar-veterinari verifică atât documentele însoţitoare ale mărfii puse în vânzare, cât şi modul de păstrare şi depozitare a acesteia.
Dorin Imbrea a mai spus pentru Radio Reşiţa că, aceste controale se vor desfăşura pe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale şi îşi vor lărgi aria de competenţă şi în zonele de agrement, bazele turistice şi unităţile de alimentaţie publică din judeţ.