Descinderi în pădurea de la Iersig
Cabana Gârniţa din pădurea Iersig va fi inundată de arome dintre cele mai alese. Poliţişti şi poliţişti de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin, precum şi lucrători ai Penitenciarului Timişoara se întâlnesc astăzi la ediţia a 8-a a concursului gastronomic „Poliţistul bucătar”. Evenimentul este organizat anual de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Corpul Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor. Şi-au anunţat prezenţa echipaje din Moldova Nouă, Oraviţa, Băile Herculane, Bocşa, Reşiţa şi Timişoara. Ca de fiecare dată vor fi preparate mâncăruri la ceaun, la grătar sau la proţap, dar şi delicatese menite să impresioneze juriul (ceafă de pui, pulpă de broască, ciorbă de bolovan, etc). În acest an, produsele culinare vor fi arbitrate de un bucătar din Peru. Acesta, la rândul său, va prepara mâncăruri specifice Americii de Sud.
Întâlnirea de la cabana de vânătoare de la Iersig, ce aparţine Ocolului Silvic Bocşa Română, are rolul de a-i scoate pe poliţişti din rutina zilnică şi de a-i face să socializeze cu ceilalţi colegi din alte structuri, a declarat preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Caraş-Severin, comisar Mircea Cherteş.
Articol editat de Mirabela Afronie, 21 iunie 2014, 10:00
Cabana Gârniţa din pădurea Iersig va fi inundată de arome dintre cele mai alese. Poliţişti şi poliţişti de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin, precum şi lucrători ai Penitenciarului Timişoara se întâlnesc astăzi la ediţia a 8-a a concursului gastronomic „Poliţistul bucătar”. Evenimentul este organizat anual de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Corpul Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor. Şi-au anunţat prezenţa echipaje din Moldova Nouă, Oraviţa, Băile Herculane, Bocşa, Reşiţa şi Timişoara. Ca de fiecare dată vor fi preparate mâncăruri la ceaun, la grătar sau la proţap, dar şi delicatese menite să impresioneze juriul (ceafă de pui, pulpă de broască, ciorbă de bolovan, etc). În acest an, produsele culinare vor fi arbitrate de un bucătar din Peru. Acesta, la rândul său, va prepara mâncăruri specifice Americii de Sud.
Întâlnirea de la cabana de vânătoare de la Iersig, ce aparţine Ocolului Silvic Bocşa Română, are rolul de a-i scoate pe poliţişti din rutina zilnică şi de a-i face să socializeze cu ceilalţi colegi din alte structuri, a declarat preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Caraş-Severin, comisar Mircea Cherteş.
(Sebastian Dragomir)