Ascultă Radio România Reșița Live

Regulament concurs Dacus Reșița

Regulamentul concursului organizat de Dacus Reșița și Radio România Reșița în perioada 14.06.2024 – 14.07.2024

1. Organizatori

1.1. Organizatorii concursului sunt Dacus Reşiţa, cu sediul în Reşiţa, Bulevardul Muncii, nr 21, jud. Caraş-Severin și  SRR – Studioul Teritorial Radio Reșița cu sediul în Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, complex Nera Shopping Center, et. 3.

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.

1.3. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

2. Durata concursului

2.1. Concursul se va desfășura în perioada 14 iunie- 14 iulie 2024, în fiecare zi a săptămânii.

2.2. Concursul va fi organizat și desfășurat în cadrul emisiunilor zilnice, difuzate prin intermediul postului de radio Radio România Reșița.

3. Dreptul de participare. Condiția de participare

3.1. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, gen sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului Regulament și care urmează̆ indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea.

3.2. Angajații organizatorului, ai distribuitorilor acestuia și ai altor companii implicate în Concurs, precum și rudele până la gradul al II lea inclusiv ale acestora (copii/părinți, frați/ surori, bunici/nepoți de gradul al doilea) sau soțul/soția nu au drept de participare la Concurs.

3.3 Participarea la Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă acestui Regulament.

3.4. Câștigătorii trebuie să furnizeze numele complet, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste date sunt necesare pentru acordarea premiului.

3.5. Câștigătorii vor fi contactați pe adresa de mail sau la numărul de telefon furnizate organizatorului în termen de maximum 3 zile de la momentul extragerii câștigătorilor.

4. Mecanismul concursului

4.1. Pentru înscrierea în Concurs, participanții trebuie să răspundă întrebărilor și provocărilor zilnice sub forma unui mesaj scris sau audio, transmis organizatorilor pe Whatsapp, la numărul de telefon 0751 288 777.

4.2. Răspunsurile corecte la întrebări, respectiv cele mai creative răspunsuri la provocări, se vor califica în tragerile la sorți care vor avea loc în cadrul emisiunilor zilnice ale postului de radio Radio România Reșița, pe toată perioada de desfășurare a concursului.

5. Descrierea premiilor acordate

5.1. În cadrul acestui Concurs, se vor acorda în total 90 de premii, formate din câte 1 voucher în valoare de 100 de lei pentru cumpărături în magazinul Dacus.

5.2. Pentru fiecare provocare zilnică, se vor alege 3 câștigători.

6. Extragerea câștigătorilor și acordarea premiilor

6.1. Se vor realiza 3 extrageri zilnice, pe parcursul emisiunilor difuzate de Radio Reșița, în fiecare zi de concurs din perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

6.2. Premiile vor fi înmânate câștigătorilor la sediul Dacus Reșița, Bulevardul Muncii, nr 21, jud. Caraş-Severin, România.

6.3. Vor participa la extragerea câștigătorilor doar participanții înscriși conform mecanismului de mai sus (punctul 4).

6.4. Câștigătorii premiilor vor fi contactați în urma extragerii de către reprezentanții Organizatorilor prin apel telefonic sau e-mail. Cu această ocazie, câștigătorii vor fi înștiințați despre desemnarea ca potențiali câștigători al premiilor, condițiile și procedura pe care aceștia o au de urmat pentru a fi validați final și a intra în posesia premiilor. Neconfirmarea participării la Concurs, constatarea neîndeplinirii unor condiții de participare impuse prin prezentul Regulament sau refuzul unui potențial câștigător, manifestat expres și neechivoc, de a comunica datele sale personale necesare livrării premiului duce la invalidarea acestuia și pierderea dreptului de atribuire a premiului, fără nici o despăgubire din partea Organizatorilor. În măsura în care potențialii câștigători îndeplinesc toate condițiile de participare impuse de Regulament, atunci aceștia vor fi validați și vor intra în posesia premiului.

6.5. În cazul în care un potențial câștigător nu răspunde în termen de 24 de ore apelului sau e-mailului primit, acesta va fi invalidat, fără nicio despăgubire din partea Organizatorilor. Odată contactat, potențialul câștigător va trebui să comunice toate datele necesare validării. Un câștigător nu poate ceda, unei alte persoane, drepturile asupra premiului câștigat.

6.6. Nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

7. Anunțarea publică a câștigătorilor

8.1. Câștigătorii validați, precum și premiile câștigate în cadrul Concursului vor fi anunțați public, conform obligațiilor impuse de Ordonanța de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, actualizată. Fiecare câștigător va fi anunțat prin intermediul programelor de radio, precum și prin intermediul paginii „Concursuri”, disponibilă pe www.radioresita.ro.

8.2. Participanții la Concurs declară în mod expres ca datele lor cu caracter personal (nume, prenume) să fie utilizate de către Organizator cu prilejul acestei publicări.

9. Informarea participanților conform Legii nr.677/2001

9.1. Prezentul Regulament este la dispoziția oricărei persoane sau autorități interesate, putând fi consultat gratuit pe site-ul  www.radioresita.ro.

9.2. Participarea la concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

9.3. Prin participarea la prezentul concurs, participanții sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre în baza de date a Dacus Reșița cu sediul  în Reşiţa, Bulevardul Muncii, nr 21, județul Caraș-Severin, acestea putând fi folosite exclusiv pentru activitățile de marketing desfășurate de societate și partenerii săi, cu respectarea dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

9.4. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participanții au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizatori, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată Dacus Reșița, cu sediul în Reşiţa, Bulevardul Muncii, nr 21, jud. Caraş-Severin sau Radio România Reșița, cu sediul în Reșița, Piata 1 Decembrie 1918, complex Nera Shopping Center, et. 3.

9.5. Participanții au, de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor personale putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr.677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte. În condițiile de mai sus participanții pot, totodată, solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrari, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. De asemenea, participanții au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

10. Forța majoră

10.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizatori, inclusiv imposibilitatea Organizatorilor de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament, din motive independente de voința lor.

10.2. Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea oricărei Campanii, Organizatorii vor fi exonerați de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată. Organizatorii, daca invocă forța majoră, sunt obligați să comunice participanților la Concurs existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

11. Dispoziții finale

11.1. Prin înscrierea la concurs, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. 11.2. În cazul în care organizarea Concursului este împiedicată de evenimente de forță majoră, Organizatorii își rezervă dreptul de a decide, după caz, încheierea, prelungirea sau amânarea concursului.