Un produs tradiţional din Banatul de Munte pe cale să cucerească Europa
Potrivit acesteia, în prezent doar patru produse sunt înregistrate la nivel european cu acte în regulă, precum: magiunul de prună de Topoloveni, salamul de Sibiu, novacul afumat din Ţara Bârsei şi telemeaua de Ibăneşti din judeţul Mureş.
Pe lista de aşteptare pentru atestare se mai află şi cârnaţii de Pleşcoi, scrumbia afumată de Dunăre şi caşcavalul de Săveni din judeţul Botoşani, a mai subliniat aceasta. (Hardy Cvoica)
Articol editat de Gerhard Chwoika, 16 august 2017, 10:10
Potrivit acesteia, în prezent doar patru produse sunt înregistrate la nivel european cu acte în regulă, precum: magiunul de prună de Topoloveni, salamul de Sibiu, novacul afumat din Ţara Bârsei şi telemeaua de Ibăneşti din judeţul Mureş.
Pe lista de aşteptare pentru atestare se mai află şi cârnaţii de Pleşcoi, scrumbia afumată de Dunăre şi caşcavalul de Săveni din judeţul Botoşani, a mai subliniat aceasta. (Hardy Cvoica)