Cărăşenii au tăiat aproape 2.000 de miei de Paşte: Cei mai mulţi în Reşiţa
Numărul mieilor sacrificaţi în acest an pe raza judeţului s-a dublat comparativ cu anul trecut, au subliniat reprezentanţii DSVSA Caraş-Severin.
(Hardy Cvoica)
Articol editat de Gerhard Chwoika, 18 aprilie 2017, 17:30 / actualizat: 19 aprilie 2017, 10:31
„În acest an în Caraş-Severin au fost sacrificaţi aproximativ 2.000 de miei. Au fost tăiaţi în: Caransebeș – 436 de capete, în Piaţa Agroalimentară Reșița Nord – 275 de capete, în Piaţa Reșița Sud – 508 capete, Piața Agroalimentară Oravița – 388 capete, Piața Agroalimentară Bocșa – 109 capete, Moldova Nouă – 230 de capete şi într-un abator privat autorizat sanitar veterinar – 50 de capete”, a declarat pentru Radio Reşiţa, directorul executiv al DSVSA Caraş-Severin, Dorin Imbrea.
Numărul mieilor sacrificaţi în acest an pe raza judeţului s-a dublat comparativ cu anul trecut, au subliniat reprezentanţii DSVSA Caraş-Severin.
(Hardy Cvoica)