Bolnavii Spitalului Judeţean din Reşiţa sunt răsfăţaţi de Crăciun cu mâncăruri tradiţionale!
Articol editat de Daiana Rosca, 25 decembrie 2016, 09:40
Cărăşenii care îşi vor petrece Crăciunul într-un salon de spital, vor avea parte de o masă îmbelşugată cu produse tradiţionale. Astăzi în prima zi de Crăciun, friptura de porc sau pui, orezul cu ciuperci şi cozonacii vor fi nelipsite din meniul bolnavilor care nu sunt nevoiţi să ţină regim.
Şi în acest an, cheltuielile cu meniul de sărbătoare vor fi suportate integral de firma care distribuie mâncarea în unitatea medicală. Un meniu la fel de bun va fi şi în a doua zi de Crăciun, care va cuprinde dimineaţa, pâine cu unt sau caşcaval, la prânz o supă de găluşte cu griş, un grătar din piept de pasăre cu garnitură şi salată, iar seara – brânză de vaci cu smântână şi compot.
Daiana Roşca