[AUDIO] Festin culinar la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşiţa
Articol editat de Mirabela Afronie, 5 noiembrie 2013, 16:24
Bruschete, prăjituri, salate sunt doar câteva dintre preparatele pe care elevii Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa le-au pregătit astăzi în cadrul proiectului Eco-gastronomica, ediţia a 6-a. Prin această acţiune tinerii au dorit să demonstreze că obiceiurile alimentare sănătoase duc la creşterea performanţelor şcolare. Un stil de viaţă sănătos ajută, spun tinerii care au gătit cu multă dăruinţă:
Preparatele finale au fost oferite spre vânzare, la preţuri acceptabile pentru buzunarul fiecărui vizitator. Clasele implicate vor trasmite mai departe bunele practici de alimentatie si stil de viata sănătos pentru realizarea unei culturi corporaţionale sustenabile în cadrual Colegiului Naţional „Traian Lalescu” Resita, monitorizat la nivelul Proiectului integrativ P.A.R.S., precum si pe site-ul CNTL.