Carne de vânat şi păstrăv pentru masa de sărbători
Articol editat de Gerhard Chwoika, 17 decembrie 2015, 15:30
Sute de kilograme de păstrăv şi carne de vânat la dispoziţia populaţiei în Caraş-Severin. Direcţia silvică desface contracost din stocurile proprii, în baza unei comenzi prealabile agenţilor economici, dar şi persoanelor fizice, prin ocoalele silvice din judeţ, spune Traian Roşu – şeful Serviciului de vânătoare şi salmonicultură din cadrul instituţiei. Cei interesaţi pot achiziţiona păstrăv, la preţul de 18-20 lei kilogramul, mistreţ la 7 lei şi cerb şi căprior la 12 lei. Marfa este congelată şi eviscerată şi poate fi achiziţionată doar ca piesă întreagă sau carcasă, în limita stocului disponibil. Preţurile de vânzare includ TVA, dar nu şi transportul mărfii la domiciliul clientului, a mai spus Traian Roşu. (Hardy Cvoica)
Sursa foto: retetecalamama.ro