Gloria Reşiţa, la egalitate cu liderul!

gloriamuncitorulÎn etapa a treia a Ligii a III-a de fotbal, Seria a 4-a, Gloria Reşiţa a învins pe Muncitorul Reşiţa, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Adrian Ciutură, în minutul 53. A fost un meci frumos, între cele două formaţii reşiţene, întâlnirea aducând la stadionul din Lunca Bârzavei mai mulţi spectatori ca de obicei. Interesul crescut pentru această partidă s-a văzut prin numărul de spectatori din tribune.
Gloria a practicat un joc debordant, în viteză, şi a avut câteva ocazii periculoase, de partea cealaltă Muncitorul a reclamat neacordarea a două lovituri de pedeapsă. La finalul meciului, cei care s-au bucurat de victorie au fost jucătorii de la Gloria Reşiţa, aflaţi la al doilea succes consecutiv în campionat, cu acelaşi scor, 1-0.

Gloria Reşiţa: Haidău, Gliguţă, Fedor, R. Uţiu, Goiţi, Cheda, Blaga, Creangă (min. 46, Ciutură), Tîrbăţ (min. 77, Vârdaru), Bârsan, Moţi (min. 70, Marta). Antrenori: Dănuţ Boltaşiu şi Robert Nosal. Consilier sportiv: Ciprian Urican. Delegat: Ilie Ciurea.

Muncitorul Reşiţa: Giurcanu, Doană, Vişatovici, Beică, Costachi (min. 65, Beloescu), Săulescu, Lazarovici (min. 53, Mezin), Costescu, Oncică (min. 82, Bobină), Boroiban, Chitucea (min. 65, Boltaşu). Antrenor: Viorel Lolea. Delegat: Antonie Burtea.

Rezultatele etapei

Gloria Reşiţa – Muncitorul Reşiţa 1-0

Pandurii II Târgu Jiu – FC Caransebeş 2-1

FC Hunedoara – Vulturii Lugoj 1-0

FC Avrig – Ştiinţa Turceni 0-1

Mama Mia Becicherecu Mic – Jiul Rovinari 1-1

Millenium Giarmata a stat.

[standings league_id=3 template=extend logo=false]

Cele mai citite

Related Articles