FRF îl dă în judecată pe juristul de la FC Universitatea Craiova

frfFederaţia Română de Fotbal a anunţat că îl va acţiona în judecată pe juristul SC Fotbal Club Universitatea Craiova, Mircea Moise, în legătură cu ‘afirmaţiile calomnioase’ legate de înscrierea în Liga a 2-a a formaţiei CS U Craiova.

‘Nu este prima oară când reprezentanţii SC Fotbal Club U Craiova SA, fie prin vocea juristului Mircea Moise, fie prin cea a administratorului său, Adrian Mititelu, fac afirmaţii mincinoase la adresa FRF şi a conducerii sale. Un alt dosar în care Adrian Mititelu este acuzat de afirmaţii calomnioase (11668/63/2013) se află deja pe rolul Tribunalului Dolj. Afirmaţiile mincinoase ale reprezentanţilor SC Fotbal Club U Craiova SA se adaugă unei serii lungi de ameninţări la adresa reprezentanţilor justiţiei pentru a influenţa deciziile acestora şi de plângeri penale formulate împotriva judecătorilor din completele de soluţionare a cauzelor deschise abuziv împotriva FRF’, se precizează într-un comunicat dat publicităţii joi de Direcţia Juridică a federaţiei.

‘În legătură cu înscrierea CS U Craiova în Liga 2, reamintim că acest loc a fost oferit de către Adunarea Generală autorităţilor locale ale Municipiului Craiova încă din anul 2012, fără ca acest lucru să fie contestat până la înscrierea în competiţie a echipei formate în jurul Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Alegerea echipei care să fie înscrisă pe acest loc a aparţinut autorităţilor locale, dar FRF salută apariţia unei echipe care să ducă mai departe adevăratul spirit şi prestigiul de care s-a bucurat Craiova Maxima’, adaugă comunicatul.

Federaţia Română de Fotbal a ţinut să precizeze, totodată, că ‘îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată reprezentanţii SC Fotbal Club U Craiova SA de fiecare dată când afirmaţiile mincinoase ale acestora vor afecta reputaţia FRF şi a conducătorilor acestei instituţii’.Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles