13 medalii pentru atleţii de la CS Universitatea Reşiţa

atletii de la CSU Resita

Atleţii de la CS Universitatea Reşiţa au cucerit 13 medalii la Cupa României la marş pentru juniori, tineret şi seniori, care s-a desfăşurat la Craiova, în 1 noiembrie. Dintre acestea, patru sunt de aur, trei de argint şi şase de bronz.
Florin Știrbu a câştigat medalia de aur la tineret și pe cea de argint la seniori. Un alt mărșăluitor, Gabriel Băhneanu, a intrat în posesia medaliei de bronz la tineret. Cei doi atleți, împreună cu Robert Lațcu, au alcătuit echipa medaliată cu aur la tineret și cu argint la seniori.
Nicolas Gherginescu a ocupat locul al treilea la juniori III, pe aceeași poziție situându-se Remus Rădoi la juniori II.
Echipa CSU Reșița formată din Remus Rădoi și Alexandru Moțățăianu a obținut patru medalii, la patru categorii de vârstă diferite: aur la juniori II; aur la juniori I; argint la tineret; bronz la seniori.
O altă echipă CSU Reșița, în componența Ionuț Cireșan și Samuel Poliță, a obținut bronzul atât la juniori II, cât și la juniori I.
Şi fetele au avut o comportare bună – Lăcrămioara Căruceriu la junioare 2 şi Denisa Zota la junioare 3. Unii dintre atleţii reşiţeni au dublă legitimare şi la Liceul Teoretic Traian Vuia. Dintre cluburile participante la competiție, CS Universitatea Reșița a obținut cele mai multe medalii, 13 la număr, urmată de clubul din Suceava, cu nouă medalii.
sursa foto: csu-resita.ro
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles