Horoscop 16 octombrie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 16 octombrie :

Conjuncţia Soarelui cu Mercur conferă mai multă perseverenţă şi un plus de încredere în forţele proprii. Este un moment prielnic pentru a vă lua inima-n dinţi şi trece la treabă. Încercaţi să puneţi în practică tot ce aţi amânat până acum!

BALANŢĂ –E cazul să arătati celor din jur care vă este adevărata valoare. Sunteti foarte populari si atrageti privirile oriunde aţi merge. Tendinţa de a vă asuma riscuri se manifestă în special în domeniul financiar.

SCORPION – Astăzi raţiunea nu functionează aşa cum vă doriţi. Apetitul vostru pentru lucruri noi a scăzut dramatic. În rest staţi bine şi din punct de vedere financiar dar şi relaţional.

SĂGETĂTOR- Rutina generală se va destrăma pentru voi de propria nerăbdare. Sunt posibile situaţii inedite sau eliberarea din unele constrângeri. Si asta va aduce o serie de benefici, vă veţi convinge!

CAPRICORN –Micile schimbări se vor dovedi a fi adevărate cotituri în viaţa voastră. Sunt vizate aspecte legate bani şi carieră. Ramâne să decideţi dacă lăsaţi soarta să le rezolve sau vă ocupaţi personal de ele.

VĂRSĂTOR- Ar fi bine să nu fie pentru voi o surpriză de proporţii faptul că poate veţi fi puşi într-o situaţie inexplicabilă- un coleg sau un superior se va opune unor aprecieri la adresa voastră. Decât să vă supăraţi, mai binenu puneţi la suflet.

PEŞTI – La voi se va schimba ceva în casă sau în familie, într-un mod surprinzător, dar benefic. V-ar prinde bine să discutaţi cu cei apropiaţi despre grijile care vă frământă ca să nu mai tărăgânaţi atât de mult aceste probleme.

BERBEC – Voi vă aflaţi la un mic pas de a abandona un proiect început cu mult entuziasm. Nu daţi cu piciorul la munca voastră pentru că veţi avea doar de pierdut.

TAUR –Voi veti fi dominaţi de dorinţa de a evada din peisajul cotidian. Vă atrag călătoriile, distracţia şi ieşirile şi nu este exclus să plecaţi chiar de azi într-o scurtă vacanţă, pentru că veţi avea acea doză de nebunie.

GEMENI –Capacitatea voastră de a lua decizii practice este ca un magnet pentru cei din jur. Astăzi, o parte din voi vă va menţine în sfera preocupărilor menite să vă echilibreze, iar cealaltă va răspunde provocărilor demonstrând celor din jur că aveţi o intuiţie bună.

RAC- Ziua vă poate aduce tot felul de surprize de la prieteni. Aflaţi lucruri noi, primiţi invitaţii sau doar descoperiţi destinaţii posibile pe care aţi vrea să le vizitaţi în aceasta după amiază de joi.

LEU – O nouă şansă se arată în relaţia cu partenerii importanţi sau poate chiar în cea de suflet. Este nevoie de mult curaj şi de maximă sinceritate pentru a ieşi basma curată. La capitolul sănătate staţi excelent.

FECIOARĂ –Zi uşoară, fără muncă ci plină de activităţi relaxante care nu fac altceva decât să vă bine dispună. Persoana iubită vă este şi ea alături iar totul devine mai mult decât perfect.

De același autor

Related Articles