Horoscop 12 octombrie 2014

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 12  octombrie :
Mercur a intrat în retrograde iar acest lucru poate să aducă bani, o carieră solidă şi multe cunoştinţe noi.

BALANŢĂ– Cu uimire veţi observa cum încearcă unii dintre cei apropiaţi să vă convingă că ar fi cazul să plecaţi undeva…departe de casă. Acceptati oferta lor pentru că o să vă prindă bine o mica escapadă, în această duminică  într-o oază de relaxare.

SCORPION- Sunteţi prea absorbiţi de muncă si riscaţi să vă treziti în situaţia în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atentie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

SĂGETĂTOR– Pentru voi azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută mult şi pana la urma vă sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă.

CAPRICORN –Astăzi riscaţi să daţi greş, să nu vă iasa lucrurile ca la carte pentru că nu reuşiţi de fel să vă organizaţi. Sunteţi foarte temperamentali şi vă sare ţandăra fără sa aveţi motive. Atenţie! Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

VĂRSĂTOR- Astăzi vă doriţi să investiti în casă, în familie dar şi la locul de muncă fie că e vorba de bani timp sau energie toate aceste lucruri vă vor aduce în curând doar beneficii.

PEŞTI – Cu hotărâre şi determinare rămâneti pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine obiectivele ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă la capitolul sănătate nu staţi prea bine.

BERBEC – Voi poate veţi trece azi un test de de curaj şi de voinţă. Şefii vă vor mustra dar pasivi precum sunteţi nu o să puneţi la suflet. cel mai interesant aspect este faptul ca veţi descoperi că aveţi limite.

TAUR- În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta greşelile care au dus la anumite conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare.

GEMENI- Azi se anunţă o zi dificilă, chiar dacă e duminică aveţi mult de muncă şi parcă orice aţi face nu reuşiţi să o scoateţi la capăt dar nu disperaţi totul va fi bine în final şi până la urmă veţi reuşi să vă extindeţi cercul social şi să vă cunoaşteti mai bine angajaţii.

RAC – O relaţie importantă este pentru voi în centrul atenţiei astăzi. Starea emoţională va fi amplificată şi este necesar să fiţi pacifişti şi flexibili. La capitolul sănătate staţi foarte bine.

LEU– Şefii îşi schimbă atitudinea faţă de voi. Veţi avea mai multe sarcini, ore suplimentare dar nu şi un salar mai atractiv aşa că până la urmă decizia vă aparţine dacă continuaţi sau nu în acest ritm, sau a venit vremea pentru o schimbare.

FECIOARĂ – Încă de la primele ore veţi fi foarte solicitaţi pentru sarcini de lucru rămase restante. Analizaţi-vă situaţia profesională în detaliu şi apoi luaţi deciziile corecte. Numai aşa puteţi alege cele mai bune soluţii.

Cele mai citite

Related Articles