Ţigările şi alcoolul fac victime pe E70

accident Caransebes

Un șofer băut a provocat sâmbătă dimineața, 11 octombrie, un accident de circulație pe Drumul European E 70 în dreptul localității Zăgujeni. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr din Caransebeș care a spus că a plecat după țigări însă a pierdut controlul mașinii care rula pe direcția Caransebeș – Lugoj și a lovit autoturismul care circula regulamentar în fața sa. În urma impactului prima mașină a fost proiectată pe contrasens și s-a izbit violent de o autoutilitară gen microbuz, care transporta 6 persoane și care se îndrepta spre Mehedinți.

În urma accidentului toți pasagerii microbuzului au fost răniți. În stare gravă s-a aflat o femeie în vârstă de 44 de ani din Drobeta Turnu Severin care a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu multiple traumatisme la torace și ruptură de splină, şi care a fost dusă direct în sala de operație. În prezent femeia se află în afara oricărui pericol și va rămâne la secția de Terapie Intensivă pentru recuperare.

La spital au mai ajuns un tânăr cu fractură de bazin care se află internat la secția de Chirurgie, un bărbat cu traumatism cranio-cerebral internat la Neurologie și o fetiță de 5 ani, nepoata femeii aflate în stare gravă, care a rămas la Pediatrie cu răni ușoare.

Șoferului care a provocat accidentul i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili alcoolemia, iar Poliția Rutieră din Caransebeș a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

(Cornellia Vlaicu)

Cele mai citite

Related Articles