Horoscop 9 octombrie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 9 octombrie:

Cuadratura Venus-Pluton predispune la gesturi tranşante, la adevarate revoluţii personale, care pot aduce, însă, şi conflicte în cămin. Pentru că sunt posibile tensiuni pe plan sentimental, este recomandabil să vă stăpâniţi.

BALANŢĂ –S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că l-aţi neglijat în ultima perioadă, pentru că v-aţi implicat în foarte multe activităţi. Acest lucru vă poate pune în faţa unei decizii dificile, aveţi grijă ce alegeţi faceţi.

SCORPION –Intuiţia vă ajuta să aflaţi adevarul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. Nu trebuie să vă pierdeţi cumpătul şi chiar mai mult, trataţi persoanele răutăcioase cu indiferenţă pentru că asta doare cel mai tare.

SĂGETĂTOR– În cursul dimineţii aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu vă enervaţi, vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună. Iar la capitolul sănătate staţi excelent.

CAPRICORN – În acestă zi toate lucrurile decurg ca la carte. Sunteţi bucuros că vă merge bine în plan financiar şi vă puteţi relaxa într-o excursie alături de persoana iubită, în cazul în care aveţi şi astăzi o zi liberă.

VĂRSĂTOR – Oboseala îşi face simţită prezenţa şi nu vă mai puteţi concentra asupra muncii. Chiar dacă nu staţi foarte bine în plan financiar, aveţi nevoie de un concediu. Ar fi bine să profitaţi de orice moment ca să vă odihniţi.

PEŞTI – De dimineaţă primiţi o veste neplăcută de la o persoană în vârstă, care vă va da o stare de nelinişte. După-amiază veţi fi nevoit să staţi la muncă peste program iar asta vă poate strica toate planurile pentru această zi.

BERBEC – Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Nu este o zi bună pentru lucruri măreţe, din această cauză primiţi o mană de ajutor de unde nici nu vă asteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi totul reintră la normal.

TAUR – Plecaţi într-o delegaţie în interes de serviciu, care nu vă încântă foarte tare, dar nu aveţi de ales. Cu toate acestea, spre seară lucrurile se vor linişti şi veţi descoperi că aveţi doar de câştigat, atât experienţă cât şi bani.

GEMENI – Astăzi sunteţi irascibil cu toate persoanele din jurul vostru, mai ales cu cele care nu vă dau dreptate. Din acestă cauză este posibil să vă certaţi cu persoana iubită şi să renunţaţi la câteva proiecte pe care le derulaţi împreună de ceva timp.

RAC – De dimineaţă sunteţi plin de energie şi socializaţi cu fiecare persoană cu care vă întâlniţi. Aveţi o zi de relaxare şi ar fi bine să profitaţi din plin. În ceea ce priveşte persoana iubită, vă veţi face planuri pentru un eveniment foarte important.

LEU –Sunteţi inventiv şi ambiţios, profitaţi de timpul liber şi fiţi alături de persoana iubită. Este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu aceasta în ceea ce priveşte planurile de viitor. Nu rataţi nici o ocazie să descoperiţi lucruri noi pentru că o viaţă aveţi.

FECIOARĂ – Munca vă dă mari bătăi de cap, este posibil să aveţi probleme cu banii, şi din acest motiv să nu vă simţiti în largul vostru. Nu trebuie să renunţaţi, fiţi optimist şi lucrurile se vor îndrepta de la sine.

De același autor

Related Articles