Fatih Terim are câţiva jucători incerţi pentru meciul cu România, din preliminariile Mondialului 2014

jucatori turci incerti pentru meciul cu RomaniaEchipa Turciei nu trece prin cele mai bune momente, înainte de meciul contra României, de marţi, 10 septembrie, de la ora 21. Presa turcă de duminică seara scrie că antrenorul Fatih Terim a trebuit să improvizeze la ultimul antrenament ţinut înainte de plecarea spre România.

Arda Turan şi Gokhan Gonu nu au putut participa la antrenamentul de duminică al Turciei. Ambii suferă de o viroză respiratorie destul de agresivă şi nu au putut fi folosiţi de Terim. Prezenţa celor doi în meciul contra României este sub semnul întrebării şi se va hotărî până la ora meciului.

Turan a dat unul dintre cele cinci goluri are Turciei în meciul cu Andorra. Şi el, dar şi Gokhan au fost titulari. Terim i-a folosit pe Salih Dursun, un jucător mai tânăr de la Kayserispor, şi pe Şahan Olcay de la Beşiktaş în locul celor doi. Accidentaţi cu Andorra, Terim i-a avut la antrenament pe Umut Bulut, Burak Yilmaz şi Nuri Sahin. Cei trei sunt în condiţie bună şi vor evolua la Bucureşti.

Tucia ajunge luni în România. Meciul România – Turcia are loc marţi de la ora 21, pe Arena Naţională, şi este transmis de Antena 1.

România se află pe locul al doilea în Grupa D şi poate rămâne acolo fără a mai depinde de nimeni, dacă va învinge în ultimele trei meciuri ale campaniei de calificare pentru Cupa Mondială 2014. O înfrângere sau un egal cu Turcia ne poate arunca la mâna rezultatelor din celelalte meciuri ale grupei, în special cele ale Ungariei. Locul 2 în grupă înseamnă în mare parte şi un loc în baraj, dacă România nu se va situa pe ultimul loc ca puncte în clasamentul special al locurilor secunde din cele nouă grupe ale Zonei Europa. Sursa: Onlinesport.roa

Cele mai citite

Related Articles