Incidente între suporterii maghiari şi forţele de ordine

incidente intre suporterii maghiari si fortele de ordineIncidente violente au loc, vineri, 6 septembrie, în Centrul Istoric din Bucureşti, în care sunt implicaţi suporteri maghiari aflaţi la barurile din zonă, la faţa locului intervenind echipajele de jandarmi. Suporterii au aruncat cu sticle şi pietre, forţele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene pentru evacuarea acestora.

În jurul orei 15:20, jandarmii i-au scos pe suporterii unguri din Centrul Istoric şi i-au dus spre autobuzele care urmează să îi transporte la Arena Naţională. În momentul în care au fost urcaţi în autobuze, unii suporteri au devenit din nou violenţi, aruncând cu sticle spre jandarmi.

Până la începerea meciului România-Ungaria, care va avea loc pe Arena Naţională la ora 21, sunt aşteptaţi în jur de 3.000 de suporteri maghiari, a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei. La meciul de vineri seară măsurile de ordine publică vor fi asigurate de aproximativ 1.000 de jandarmi şi 900 de poliţişti.

Naţionalele de fotbal ale României şi Ungariei se vor întâlni de la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci vital pentru tricolori în tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2014.

De același autor

Related Articles