Horoscop 13 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei 13:

Trigonul Luna-Venus favorizează relaţiile sociale şi sentimentale. Vă puteţi aştepta la o zi calmă, cu respect reciproc şi fără conflicte. Relaţiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legaţi astăzi au şanse  să fie serioase şi durabile.

LEU- O zi interesantă cu multe peripeţii se anunţă astăzi. Nu va fi uşor dar trebuie să acceptaţi realitatea exact aşa cum se prezintă. La capitolul sănătate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu multă atenţie.

FECIOARĂ – Senzaţia de blocaj pe care veţi avea când încercaţi să evaluaţi progresul profesional este firească, pentru că şi provocările suntdificile. Trebuie să vă mobilizaţi pentru că altfel nu daţi randament.

BALANŢĂ– Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă nu vă veţi împăca prea uşor cu sentimentul că există un obstacol pe care nu l-aţi depăşit din prima încercare.

SCORPION- Voi vă veţi refugia în lumea celor mai frumoase imagini din trecut, ca să nu vă mai gândiţi la aceleaşi şi aceleaşi probleme, cărora acum nu le găsiţi soluţii. În final totul va fi doar lapte şi miere.

SĂGETATOR– Trebuie să acceptaţi că dacă aţi pierdut ceva, aţi primit în schimb o frumoasă şi bogată experienţă pe care v-au oferit-o cei din jur. Dacă vă lăsaţi cuprinsi de regrete, nu veţi avea randament şi nu aceasta este starea pe care o doriţi.

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de bani, nu şi problemele din sfera sufletească sunt la fel de strălucitoare. De la o zi la alta simţiţi că pierdeţi controlul şi asta vă costă mult.

VĂRSĂTOR- Sunteţi decişi să munciţi mult dar fără rezultate remarcabile. Trebuie totuşi să păstraţi un echilibru în cele două sfere… cea profesională şi cea personală pt ca altfel o să clacati rău de tot.

PEŞTI- Voi veţi avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas, mai ales în relaţiile cu cei dragi, fie că vreţi doar să îi ajutaţi să se pună mai bine în valoare, fie că doriţi să vă consolidaţi statutul în faţa celor care se îndoiesc de calităţile voastre.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o sensibilitate accentuată să fie oare de la ploaie… Cert este că astăzi veţi fi mult mai îngăduitori cu toţi cei din jur, inclusiv cu cei pe care îi ţineţi la distanţă de mai multă vreme.

TAUR– Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura că s-au deschis mai multe uşi. O zi importantă pentru aceşti nativi, aducătoare de bani mulţi.

GEMENI – Melancolia vă poate strica planurile astăzi. Lăsaţi tristeţea la o parte pentru că nu e cazul să faceţi din ţânţar armăsar. Chiar şi cu această stare sunteţi dorinici să daţi o mână de ajutor oricui şi asta e foarte bine.

RAC- Spre voi vor veni mulţi în această zi de luni, cu tot felul de probleme. Dacă aveţi o funcţie de conducere va trebui să-i ajutaţi. La capitolul sănătate ceva scârţâie şi nu este vorba de încheieturi, aşa că o vizită la doctor nu strică.

Cele mai citite

Related Articles