Horoscop 6 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 6 august:

Trigonul planetelor Marte şi Neptun vă conferă optimism şi şanse mari de reuşita în toate domeniile de activitate.Atenţie, însă: şansa trebuie ajutată. Nu uitaţi că planetele doar predispun!

Leu– Şefii îşi schimbă atitudinea faţă de voi. Veţi avea o zi g rea cu multe sarcini dar în final veţi reuşi să le duceţi la bun sfârşit. Simţiti nevoia să faceţi schimbări în cămin şi sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani. Fiţi prudent în luarea deciziilor pe plan financiar, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor!

Fecioară – Încă de la primele ore veţi fi foarte solicitaţi pentru sarcini de lucru rămase restante. Analizaţi-vă situaţia profesională în detaliu şi vedeţi unde aţi greşit ca să nu fiţi sancţionaţi mai târziu.

Balanţă– Sunteţi bine dispus şi optimist. Încercaţi, totuşi, să nu vă detaşaţi prea mult de problemele persoanelor apropiate! Riscaţi să fiţi greşit înţeles şi chiar să vi se facă reproşuri. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi astăzi. Sunteţi predispus la conflicte cu autorităţile.

Scorpion- Sunteti prea absorbiţi de muncă si riscaţi să vă treziţi în situaţia în care problemele personale vă vor lua prin suprindere. Analizaţi cu atentie intenţiile celor care vor să vă influenţeze când este vorba despre o relaţie de suflet.

Săgetător- Pentru voi azi poate să apară o pauză în desfăşurarea unor proiecte ce păreau de neoprit. Se discută mult şi pana la urma va sunt apreciate meritele pe care le-aţi acumulat prin muncă aşa că puteţi sta liniştit.

Capricorn –Astăzi riscaţi să daţi greş, să nu vă iasa lucrurile ca la carte pentru că nu reuşiţi de fel să vă organizaţi. Sunteţi foarte temperamentali şi vă sare ţandăra fără să aveţi motive Atenţie! Se vor petrece schimbări majore în plan profesional care nu depind de voi.

Vărsător- Astăzi vă doriţi să investiţi în casă în familie dar şi la locul de muncă fie că e vorba de bani timp sau energie toate aceste lucruri vă vor aduce în curând doar beneficii dar pentru asta cercetaţi acum terenul cu multă responsabilitate, ca să nu daţi greş!

Peşti – Cu hotărâre şi determinare rămâneti pe făgaşul pe care sunteţi şi dacă veţi stabili bine obiectivele ambiţia vă va fi răsplătită! Atenţie însă la capitolul sănătate, pentru că nu staţi prea bine.

Berbec – Voi poate veţi trece azi un test de curaj şi de voinţă. Aveţi multe de făcut dar nu prea aveţi chef. Cel mai important este că veţi descoperi că aveţi limite diferite de cele de până acum şi asta e bine.

Taur- În relaţiile cu cei din jur veţi simţi că se redeschide o cale de dialog. Dacă nu veţi repeta greselile din trecut care au dus la anumite conflicte, n-aveţi motive de îngrijorare. Cu dragostea staţi bine aşa că nu există motove de supărare.

Gemeni- Azi se anunţa o altă zi dificilă. Aveţi mult de muncă şi parcă orice aţi face nu reuşiţi să o scoateţi la capăt dar nu disperati totul va fi bine în final. Cu rigurozitate veţi organiza totul ca la carte.

Rac – O veste neplăcuta în legătura cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutaţi la nevoie iar partenerul de viaţă vă susţine.

Cele mai citite

Related Articles