Horoscop 4 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 4 august:

Cuadratura Mercur-Marte poate să favorizeze abundenţa ideilor. De altfel, se simte un plus de dinamism pe plan fizic şi psihic în aproape toate domeniile. Aveţi grijă că acest plus de energie să nu debordeze şi să se ajungă în cealaltă extremă, generând certuri sau scene de gelozie.

Pentru LEI iubirea va renaşte pe neaşteptate, însă nu aveţi deloc timp pentru ea. O veste venită din partea unei persoane de încredere vă pune pe gânduri şi probabil veţi amâna unele decizii majore în ceea ce priveşte un parteneriat. E mai bine aşa pentru că şi aşa e deabia luni.

FECIOARĂ –Voi azi nu veţi mai avea răbdare pentru problemele nimănui şi consideraţi că toţi vă pun beţe în roate. Aveţi planuri mari şi aţi visat atât de mult timp, încât acum vi se pare că nu mai aveţi răbdare să vă vedeţi dorinţele împlinite.

 Nativii din BALANŢĂ devin energici şicu multă poftă de viaţă, considerând că astfel reuşesc să-i pună la punct pe cei care le-au făcut zile grele până acum. Cu toţii vă veţi implica în acţiuni aducătoare de bani mulţi.

SCORPION –Posibilitatea apariţiei unor noi sarcini vă vor cere putere de organizare şi de analiză. Spiritul de aventură se face din nou simţit pentru că aveţi nevoie de o viaţă presărată cu sare şi puţin piper.

SĂGETATOR- În ultima perioadă munciţi mult, încât veţi simţi că aveţi nevoie de ajutor, iar acesta nu apare de nicăieri. Din această cauză veţi deveni iraşcibili şi deloc comunicativi aveţi grijă nu e bine să începeţi săptămâna aşa.

CAPRICORN – Luaţi prea în serios propunerile pentru schimbările din domeniul profesional, deşi sunteţi avertizaţi de la început că este vorba de o simplă schimbare. Păreţi fericiţi că veţi avea şi mai mult de lucru, dar asta presupune mai puţin timp liber.

VĂRSĂTOR- Ceea ce vă distrage atenţia de la orice este o decizie drastică referitoare la statutul în echipa de lucru. Vă enervaţi repede din cauza unei probleme financiare şi vă pierdeţi cumpătul. Vestea bună este că totul se va rezolva rapid, iar seara o veţi petrece în compania persoanei iubite liniştiţi şi fericiţi.

PEŞTI –Pentru toţi nativii singuri este un interval important, deoarece acum se vor decide dacă doresc o viaţă de cuplu serioasă sau doar o aventură. Indiferent de ocupaţia pe care o aveţi, cu toţii veţi avea parte de satisfacţii profesionale.

 BERBEC –Problemele sentimentale au tendinţa să se precipite iar lipsa de răbdare de care daţi dovadă nu este de ajutor nimănui. Faceţi declaraţii fără a le analiza înainte şi apoi veţi regreta cele spuse, dar să nu credeţi că nu apar şi unele consecinţe.

TAUR –Nu sunteţi deloc amabili şi reuşiţi să-I enervaţi pe toţi cu care intraţi în contact. Vi se pare că nimeni nu vă înţelege dar nu e chiar aşa .Sunt doar aparenţe, analizaţi şi apoi trageţi concluzii !

GEMENI – Începeti ziua prin a vă redresa financiar. Situatia profesională este într-o continuă schimbare si atrage în sfârşit o stare de stabilitate. Relaţiile cu prietenii par doar la prima vedere mai dure, însă sinceritatea vă asigură un statut solid.

RAC -Situaţiile pe care aţi reuşit să le controlaţi până acum se pot complica. O mişcare inteligentă din partea voastră ar fi să discutaţi despre ceea ce vă frământă chiar cu cei care v-au provocat suspiciunile şi să nu mai rătăciţi pe căi greşite.

De același autor

Related Articles