Politehnica Timişoara a câştigat Cupa Politehnica la handbal

cupa politehnica Echipa masculină de handbal CH Politehnica Timişoara a câştigat, sâmbătă, turneul dotat cu ”Cupa Politehnica”, pe care l-a organizat în Sala ”Constantin Jude”, după ce a s-a impus şi în cel de-al treilea meci, în faţa formaţiei HC Odorhei, cu scorul de 29-28 (13-17).

Portarul Tudor Stănescu a avut intervenţii foarte bune pentru echipa gazdă, pentru care principalii marcatori au fost Petkovic – 7 goluri, Kaftin – 6, Cikovani şi Lela – câte 4, potrivit site-ului echipei bănăţene. Kuzmanoski şi Mihalcea au fost cei mai buni de la harghiteni, cu câte 6 goluri.

Potaissa Turda a trecut de Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 36-25. Dediu (11 goluri) şi Pavel (8 goluri) au fost cei mai buni de la turdeni, iar Asoltanei şi Acatrinei, cu câte 5 reuşite, a fost principalii marcatori de la gorjeni.

În clasamentul final, Politehnica a avut 6 puncte, fiind urmată de Potaissa Turda, 3 p, Pandurii, 2 p, HC Odorhei, 1 p.

Cel mai bun jucător a fost votat Goran Kuzmanoski (HC Odorhei), cel mai bun portar a fost desemnat Levente Szabo (HC Odorhei), iar titlul de golgheterul turneului i-a revenit lui Claudiu Dediu (Potaissa), cu 23 de goluri. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles