Horoscop 28 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 iulie:

Aspectele planetare de azi favorizează rabufnirea unor obiceiuri vechi,  proaste, de care aţi încercat să scăpaţi. Este posibil sa vi se întâmple lucruri nu foarte plăcute şi să vă întrebaţi dacă meritaţi aşa ceva. Chiar dacă nu conştientizaţi, este rasplata unor fapte nu tocmai laudabile din trecut.

LEU –Perspicacitatea acestor nativi nu poate fi pusă la indoială, dar parcă vor să facă prea multe dintr-o dată. Seria neintelegerilor cu rudele continuă.Din cauza acestor probleme, puteţi rata o invitatie importantă azi si asta vă poate face să regretaţi mai târziu.

FECIOARĂ – Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou, doar că vi se pare ca sunt prea multe forţe care vi se împotrivesc. Poate veţi ajunge la masa negocierilor plini de încredere, însă veţi fi la fel de repede dezamăgiţi. Aveţi nevoie de o gândire logică asta e clar!

BALANŢĂ –Astăzi intuiţia vă va ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri fără să vreţi si sunteţi asaltaţi de propuneri care mai de care mai tentante. Sfat:alegeţi cu mintea nu cu sufletul.

SCORPION –Dacă azi sunteţi decişi să spuneti adevărul si numai adevărul, sigur veţi reuşi să jigniti o persoană dragă. Nu este cazul să fiţi atât de duri. Încercaţi să vă gândiţi şi la persoanele care pot suferi din cauza voastră.

SĂGETATOR– Este o perioadă perfectă în care puteţi să vă îmbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei din jur. Prima impresie contează, aşa că acordaţi-vă destul timp să vă pregătiţi ca atare pentru o eventuală întâlnire.

CAPRICORN – Vă veţi dovedi un bun vizionar şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă frământă o problemă pe care doar timpul o va rezolva .

VĂRSĂTOR –Ripostele voastre azi vor escalada pe oră ce trece, dar aveti un statut moral bine stabilit la care nu renunţaţi. Familia va fi prea puţin întelegătoare cu independenţa de care aveti nevoie şi nu vă va tolera unele acţiuni pentru că nu le înţelege.

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi abordarea unei persoane într-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta. În această perioadă sunteţi foarte dinamici. Vă asumaţi rolul de mentor pentru cei din familie care încă nu s-au maturizat, dar nu vă enervaţi dacă nimeni nu vă ascultă acum.

BERBEC –Se pare că vă lăsaţi prea mult călăuzit de sentimente şi riscaţi să deveniţi melancolic. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Datorită nervozităţii, riscaţi să provocaţi neînţelegeri chiar şi la locul de muncă.

TAUR -.Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile vostre nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod convingător. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viata

GEMENI – Astăzi nu-i ascultaţi pe acei prieteni care sunt plini de sfaturi înţelepte în aşa fel încât să le fie numai lor bine! La capitolul sănătate întâmpinaţi ceva probleme dar din punct de vedere financiar banii vin şi sunt tot mai mulţi.

RAC – Dacă aşteptati ca cineva să vă contacteze azi, vă veţi enerva şi vi se va părea ca acea persoană este insensibilă, iresponsabilă sau genul care nu îşi ţine promisiunile. Nu uitaţi, sunt mulţi peşti în ocean, aşa că nu vă mai pierdeţi timpul aiurea.

 

Cele mai citite

Related Articles