CS Metalul Reşiţa, victorie de moral cu ACS Poli Timişoara

În prezenţa a aproximativ 3.000 de spectatori, CS Metalul Reşiţa şi-a prezentat lotul de jucători, cu ocazia unui meci de gală, în compania prim-divizionarei ACS Poli Timişoara.

metalul-acspoli1

Într-o atmosferă de sărbătoare, elevii lui Alexandru Pelici, Roberto Ivan, Ovidiu Telescu şi Valentin Boşca au învins cu 2-0 (1-0) formaţia timişoreană de primă ligă, pregătită de Valentin Velcea. Ambele goluri ale noii formaţii din Valea Domanului au fost marcate de Andrei Neagoe (în minutul 38, cu un şut la vinclul porţii lui Coca şi în minutul 65, cu un şut pe jos, din marginea careului de 16 metri).

A fost o victorie de moral pentru echipa reşiţeană, în perspectiva startului în noul sezon al Ligii a II-a de fotbal. Succesul în faţa timişorenilor a fost salutat cu entuziasm de spectatorii prezenţi la teren, de la care se aşteaptă în continuare susţinere morală. La meci a asistat şi primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, unul dintre susţinătorii activităţii fotbalistice din Valea Domanului.

CS Metalul Reşiţa face parte din Seria Vest a Ligii a II-a de fotbal şi va debuta în campionat sâmbătă, 7 septembrie, cu un joc în deplasare la ASA Târgu Mureş. Primul joc oficial pe teren propriu va fi în etapa a doua, pe 14 septembrie, cu Olimpia Satu Mare.

Cele mai citite

Related Articles