Horoscop 26 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei 26 iulie:

Cuadratura Mercur-Uranus favorizează evenimente neaşteptate, care pot tulbura viaţa căsnică şi relaţiile sentimentale. La originea lor este posibil să se afle idei greşite. Chiar dacă simţiti nevoia de a vă bucura de mai multă libertate sentimentală, este recomandabil să nu luaţi nici o decizie radicală.

LEU – Întreaga zi veţi avea senzaţia că sunteţi urmăriţi pentru orice mişcare, că vă sunt limitate posibilitătile de a acţiona şi veţi încerca să deveniţi invizibili pentru toată lumea. Este greşită tendinţa pentru că vă veţi izola absolut inutil.

FECIOARĂ – Deveniti deschişi la emoţii şi sentimente şi chiar aveţi un fel de revelaţie care va sta la baza unei reconfigurări a relaţiilor voastre. În plus este posibil să recâştigaţi unele drepturi contestate pe plan profesional.

BALANŢĂ- Chiar dacă este zi liberă, veţi face unele demersuri pentru a începe o lucrare care poate viza locuinţa sau poate fi o mică afacere de familie. În oricare situaţie şansele de reuşită sunt mari.

SCORPION –Nu prea aveţi să plecaţi nicăieri, aşa că mai bine preferaţi să umpleţi casa de musafiri. Veţi primi poate unele veşti pe care le-aţi aşteptat toată săptămâna şi vă revine starea de optimism.

SĂGETĂTOR – Sunteti tensionaţi la maxim si vă manifestati energia făcând mai multe lucruri deodată. Dacă e un nor de îndoială în viaţa personală, acum este cazul să vă exprimati părerea.

CAPRICORN- Nu luaţi nici o decizie majoră fără să analizati fiecare pas. Dacă veţi primi o ofertă de lucru, dacă vor apărea alte situatii care să vă ceară răspunsuri rapide, nu vă grăbiţi ci mai bine trageţi de timp până veţi avea toate informaţiile necesare.

VĂRSĂTOR– Deschiderea, ideile proaspete, creativitatea şi spontaneitatea vă domina astăzi. Trebuie să aveţi încredere în propria intuiţie în ceea ce priveşte noile relaţii care apar la orizont.

PEŞTI –Sunteţi decişi azi să finalizati schimbările pe care le-aţi preconizat pentru cămin. Aveţi de gând să cereti ajutorul unui om de bază pentru voi, dar mai bine renunţaţi pentru a nu vă crea obligatii în plus.

BERBEC – Faptul că vi se cere să respectati o conduită morală severă vă va enerva destul de tare şi preferati să renunţaţi la un sfătuitor atât de intransigent. Restul evenimentelor de astăzi le veţi simţi destul de rutinate.

TAUR –Asupra voastră se vor face presiuni prin care nu se va obţine decât accentuarea încăpăţânării cu care reacţionaţi la astfel de intervenţii. Vă tentează să faceţi nişte cheltuieli consistente, tocmai pentru a compensa starea de nervozitate.

GEMENI– Astăzi după lungi meditaţii este posibil să dispară impresiile false pe care vi le-aţi făcut despre câteva persoane din anturaj. Poate ar fi bine să faceţi primii paşii spre cei pe care i-aţi tratat cu răceală, fără un motiv real.

RAC – La acest sfârşit de săptămână vă reorientaţi către alte activităti ori reaşezaţi o relaţie la care voiaţi să renunţaţi definitiv. Cei din jur nu vă vor întelege si nici nu va fi nevoie să îi ajutaţi să se lămurească pentru că decizia vă aparţine în întregime.

De același autor

Related Articles