Horoscop 22 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 22 iulie:

Datorită opoziţiei Mercur-Pluton, pot să apară diverse obstacole care pot provoca întârzierea unor rezultate mult aşteptate. Acest aspect ne poate afecta starea de spirit, până la depresie. Nu vă lăsaţi pradă  sentimentelor negative!

RAC – Cu tot stresul adunat şi problemele financiare care vă frământă, astăzi sunteţi o companie plăcută. Uitaţi de cele 3 ceasuri rele şi vă vedeţi de treabă pentru că aveţi multe de făcut astăzi!

LEU – Pentru voi nu este o zi favorabilă investiţiilor. Evitaţi să cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să rămâneţi fără bani şi mai e mult până la salariu, astrele vă cer să fiţi mai cumpătaţi.

FECIOARĂ –Astăzi vreţi una, dar faceţi alta. Încercaţi să vă hotărâţi, luaţi o decizie mai repede şi urmaţi-i cursul pentru că orice oscilare este o irosire de energie şi nimic mai mult.

BALANŢĂ – Aveţi idei geniale, dar nu aveţi chef să le puneţi în practică. Nu ar fi o idee rea să lăsaţi lenea la o parte dacă vreţi să faceţi bani. Cu un pic de chef, veţi avea succes.

SCORPION – Astăzi este timpul să vă spălaţi păcatele şi să organizaţi ceva în contul zilei de ieri pentru membrii familiei. Aţi uitat că sunteţi stâlpul casei şi toată lumea are aşteptări mari de la voi. Aşa că puneţi osul la treabă.

SĂGETĂTOR -Vi se fac nişte propuneri interesante şi se conturează un context favorabil pentru a începe o mică afacere. Nu trebuie să vă grăbiţi, cântăriţi bine toate argumentele şi dacă instinctul vă săune să acţionaţi atunci puteţi trece la fapte!

CAPRICORN – Nu sunteţi prea vorbăreţi astăzi, motiv pentru care relaţia cu cei din jur va da rateuri. Este bine să reparaţi din timp astfel de siutaţii pentru că altfel veţi intra ireversibil într-un grafic descendent din punct de vedere sentimental.

VĂRSĂTOR – O formă intelectuală bună vă dă multă încredere în forţele proprii. Dacă reuşiţi să nu aplecaţi urechea la vorbe aruncate doar ca să vă supere veţi putea depăşi orice piedică care vă pândeşte la fiecare pas.

PEŞTI – Dacă simtiţi nevoia să vorbiţi despre problemele de suflet, aveţi grijă cui vă confesaţi. Nu vă lăsaţi pradă melancoliei şi nu refuzaţi o invitaţie venită din parte cuiva care vă priveşte admirativ şi cu multă dragoste.

BERBEC –Astăzi s-ar putea să fiţi puţin indispuşi şi să nu aveţi chef de nimic. Riscaţi să vă izolaţi, iar asta nu vă prieşte. Starea nu va dura mult pentru că o veste venită de la un bun prieten vă va ridica moralul.

TAUR -Parcurgeţi o perioadă excelentă pe plan sentimental şi în curând se vor rezolva şi micile disfuncţionalităţi profesionale: lipsa de concentrare şi neatenţia sunt provocate de oboseala acumulată de ceva timp şi pot fi depăşite dacă veţi reuşi să vă detaşaţi de factorii de stres.

GEMENI – Este posibil să primiţi veşti de la persoane cu care nu aţi mai vorbit de ani de zile dar cu care aveţi o relaţie mai specială. La capitolul sănătate staţi bine doar stresul vă ţine într-o stare permanentă de agitaţie.

Cele mai citite

Related Articles