Reşiţenii s-au umplut de medalii la CN de marş 20 km

marius-cocioran-aur
Opt medalii au cucerit atleții de la Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Universitatea Reșița la Campionatul Național de 20 km marș pentru seniori și tineret, desfășurat sâmbătă, 12 iulie, la București. În întrecerea pe echipe, aurul a luat drumul Reșiței  la trei categorii de vârstă.
Echipa Clubului Sportiv Municipal Reșița, formată din Marius Cocioran, Doru Ursu și Narcis Mihăilă, și-a apărat  titlul național. Pe prima treaptă a podiumului a urcat și echipa de tineret a CS Universitatea Reșița, în componența Gabriel Băhneanu, Florin Știrbu, Robert Lațcu. Cu timpul reuşit, echipa de tineret s-a clasat a doua şi la seniori.
Și echipa de senioare a Clubului Sportiv Universitatea Reșița a obținut medaliile de aur. Din echipă au făcut parte  Claudia Ștef, Georgiana Enache și Alexandra Aichimoaiei, care au dublă legitimare.
La individual, Marius Cocioran, deţinătorul recordului naţional la 50 km, a cucerit un nou titlu național, cu timpul de 1:32:36, fiind urmat de colegul său,  Narcis Mihăilă, cu timpul de 1:33.15. Lui Florin Știrbu i-a mai trebuit mai puţin de 1 minut pentru a cuceri aurul la tineret și a urca pe treapta a treia la seniori.  Medalia de bronz de la tineret a obţinut-o Gabriel Băhneanu.
Sportivii au fost pregătiţi şi supervizaţi de profesorii Iosif și Octavian Măzăran.
podium-echipe-seniori-cn-20-km-mars
Sursa foto: CSU Universitatea
(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles