Horoscop 8 iulie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei 8 iulie:

Cuadratura Soarelui cu Uranus are efecte ciudate, manifestate mai ales prin iritare şi certuri iscate ca din senin. Vă sfătuim să vă pastraţi calmul, pentru că există şi riscul unor accidente, din cauza agitaţiei.

RAC – O anumită stare care vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale, dar şi dialogurile cu persoanele care nu vă plac. Dacă asta este cea mai înţeleaptă decizie veţi afla curând.

LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă pe care îl puteţi percepe drept obositor şi plictisitor. Din punct de vedere financiar problemele încep să apară una câte una. Dar chiar şi aşa nu vă pierdeţi cumpătul.

FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum destabilizată. Cu toate că doriti din tot sufletul să faceţi economii, sunteti constienţi că nu se poate acum, oricât de cumpătaţi reuşiţi să deveniţi.

BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii pe motiv că aţi investit mult în afaceri si nu ati scos cat ati planificatinitial. În dragoste astazi vă puteţi găsi marea dragoste iar la capitolul financiar staţi bine din ce în ce mai bine.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activităţi productive ar fi benefic să urmati sfaturile celor care vă vin în ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi de la aşteptare la decizia de a vă ocupa singuri de propriile necesităţi. E un pas care vă va arăta laturi ale personalităţii voastre pe care nici nu le bănuiaţi.

SĂGETĂTOR- Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze. Disputa cu unii dintre membrii familiei se poate amplifica pentru că aceştia ar vrea să arunce pe umerii voştri toate responsabilităţile iar ei să nu facă nimic, şi asta vă deranjează teribil.

CAPRICORN – După o perioadă de pasivitate, poate ar fi bine să vă gândiţi la noi obiective, însă nu trebuie să uitaţi elementul necunoscut care poate interveni în derularea acţiunilor. Acest lucru poate provoca întârzieri.

VĂRSĂTOR –Forfota care v-a cuprins face parte din procesul de evoluţie a acestei zile. Aveţi ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor, dar aveţi grijă în momentul în care veţi călca strâmb tot în capul vostru se vor sparge toate oalele.

PEŞTI- Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi că realizările financiare nu sunt pe măsura planurilor, poate ar fi cazul să închideţi afacere ca să nu ajungeţi la datorii

BERBEC – Azi este posibil să descoperiţi că încă mai există oameni cărora le pasă de problemele voastre .Înregistraţi un vârf de “încasări” fără precedent din relatii afective la care nu vă pricepeţi dar veţi trece şi peste asta.

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia firească.

GEMENI– Ziua vă poate aduce unele controverse sau momente în care aţi putea pune la indoială bunele intenţii ale celorlalţi. Tot azi pot veni veşti foarte bune care să vă creeze o stare de mulţumire sufletească. Ce mai veţi fi un om bogat din punct de vedere afectiv.

 

De același autor

Related Articles